Поділитись:

Реал познущався над Барселоною і став володарем Суперкубку Іспанії

Неділя, 14 січня 2024, 22:55
204
1
0
Реал познущався над Барселоною і став володарем Суперкубку Іспанії

Завершився фінальний матч Суперкубка Іспанії, в якому зіткнулися мадридський Реал і Барселона. Команди грали на стадіоні Аль-Авваль Парк в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). 

На початку першого тайму, на 7-ій хвилині, Вінісіус Жуніор відкрив рахунок у матчі, реалізувавши вихід 1 на 1 і вивів Реал вперед. Майже відразу, на 10-ій хвилині, Вінісіус подвоїв перевагу “вершкових” у матчі, оформивши дубль. На 33-ій хвилині Роберт Левандовські чудовим ударом з льоту з радіуса штрафного відквитав один м'яч. Але вже за 4 хвилини після цього, в ворота Барселони було призначено пенальті. Вінісіус реалізував 11-метровий удар і оформив хет-трик. Віні став першим бразильцем у складі Реалу, який забив 3 м'ячі Барсі в одній грі.

У другому таймі, на 64-й хвилині, Родріго зробив рахунок матчу розгромним. Невдовзі, на 71-ій хвилині захисник Барселони Рональд Араухо отримав другу жовту картку після фолу на Вінісіусі і покинув поле. Гол Родріго так і залишився останнім у даному матчі, Реал розгромив Барселону з рахунком 4:1 і став володарем Суперкубка Іспанії.

Читайте також:

Реал оголосив стартовий склад на Ель Класіко. Чи справдились прогнози інсайдерів щодо основного голкіпера?

MARCA спрогнозувала стартові склади на матч Суперкубка Іспанії Реал - Барселона

Сім'ю зірки мадридського Атлетіко пограбували під дулом пістолета

204
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS