Поділитись:

Луїс Суарес розповів, як Ліонель Мессі переконав його приєднатися до Інтер Маямі

Неділя, 14 січня 2024, 15:47
532
0
0
Луїс Суарес розповів, як Ліонель Мессі переконав його приєднатися до Інтер Маямі

фото: Getty Images

Суарес возз'єднався з колишніми партнерами з Барси Ліонелем Мессі, Жорді Альбою та Серхіо Бускетсом у флоридському клубі. Він розповів, що, хоча возз'єднання було однією з причин, він думав про переїзд до США ще в 2019 році через те, що його хороший друг Ніколас Лодейро грав у Сіетл Саундерс. Він також пояснив, що майбутній турнір Копа Америка в США був однією з причин, оскільки він хотів би акліматизуватися до умов напередодні свого останнього міжнародного турніру за Уругвай.

«Прийти і допомогти команді, в якій є відомі гравці, яких всі знають, і [пристосуватися] до інших гравців, і до того, що це новий клуб, і зробити те, чого хоче клуб - спробувати виграти Кубок MLS і зробити це з професіоналізмом - це те, що від мене хочуть, це дуже важливо. [Мессі] розповідав хороші речі про Інтер Майамі, про MLS. Мені було дуже приємно, коли він мені це говорив».

Суарес також пояснив, що Копа Америк відіграла важливу роль у прийнятті рішення, адже він дуже хотів взяти участ.

Уругваєць і Мессі провели разом шість сезонів у Барселоні, вигравши за цей час чотири титули чемпіона Іспанії та дев'ять інших трофеїв, включно з Лігою чемпіонів. Суарес завершує рік, в якому він був найкращим гравцем і найкращим нападником бразильської Серії А у складі Греміо. Однак тепер, коли йому виповнюється 37 років і він страждає від проблем з коліном, клубу доведеться керувати навантаженням нападника, якщо він хоче отримати від нього максимальну віддачу.

Суарес вже приступив до тренувань з "Чаплями" і, швидше за все, вийде на поле в товариському матчі Інтер Майамі проти Сальвадору 19 січня в Сан-Сальвадорі, який відкриває сезон.

Читайте також: Напередодні матчу Реал - Барселона: Хаві захоплюється Карло Анчелотті

Кривбас підписав лівого хавбека з Шахтаря

532
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS