Поділитись:

Санчо про повернення до Дортмунда: Я відчув, що повернувся додому

Четвер, 11 січня 2024, 16:41
161
0
0
Санчо про повернення до Дортмунда: Я відчув, що повернувся додому

Фото: GettyImages

Санчо не грав за Манчестер Юнайтед з вересня через проблеми з дисципліною і незадовільну форму.

Англієць перейшов до Манчестер Юнайтед в 2021 році за 73 мільйони фунтів, але не зміг виправдати високих очікувань. Він зіграв лише три матчі в цьому сезоні і був відсторонений від тренувань першої команди.

Санчо заявив, що він став "козлом відпущення" для тренера Еріка тен Хага, який критикував його рівень гри. Тепер Санчо заявив, що він радий повернутися до Дортмунда, де він провів чотири сезони і став одним з найкращих гравців Бундесліги.

«Коли я сьогодні увійшов у роздягальню, я відчув, що повернувся додому. Я добре знаю цей клуб, я завжди був дуже близький до фанатів тут і ніколи не втрачав зв’язку з керівництвом.

 

Я не можу дочекатися, коли знову побачу своїх партнерів по команді, вийду на поле, гратиму в футбол з посмішкою на обличчі, даватиму передачі, забиватиму голи і допомагатиму клубу вийти в Лігу чемпіонів», - сказав Санчо

 

За даними ЗМІ, Дортмунд заплатить 3,5 мільйона євро за оренду Санчо без права викупу. Ця сума може збільшитися до 7,5 мільйонів євро в залежності від ігрового часу і успіхів команди.

Читайте також: ОФІЦІЙНО! Джейдон Санчо - гравець Борусії Дортмунд

Одноклубник Мудрика: Він - хлопчик з великим серцем

ШОК! Футболісти африканської збірної знепритомніли під час перельоту

 

 

161
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS