Поділитись:

Президент Аргентини відверто розповів про наміри Челсі

Понеділок, 08 січня 2024, 16:13
126
0
0
Президент Аргентини відверто розповів про наміри Челсі

фото: @Maxppp

Про нового президента Аргентини Хав'єра Мілея говорять з моменту його інавгурації. Вкрай нетипова політична фігура, новий керівник проявляє неабиякий інтерес до футболу у своїй країні. І на його думку, аргентинські клуби тільки виграли б, якби їх купили заможні власники. Більше того, Мілей стверджує, що Челсі хотів би придбати один з клубів країни.

«Спортивні товариства з обмеженою відповідальністю є необхідністю і нагальною потребою через іноземні інвестиції. Є арабські групи, які чекають, щоб інвестувати 3 мільярди доларів. Інвестиції надходять дуже швидко. Це дуже легкий бізнес, не потрібно встановлювати величезну техніку або чекати два роки, як якщо б ми відкривали фабрику.

 

Челсі висловив бажання купити Боку, Расинг, Естудіантес, Ньюеллс або Ланус. Це швидкі гроші. Якщо члени цих клубів не хочуть, вони продовжуватимуть працювати з нинішньою системою. Я є членом і прихильником Боки, і якщо інвестиційні групи прийдуть і вкладуть статки, щоб ми завжди вигравали, де мені підписатися?», - сказав він.

Читайте також: Вест Гем хоче підписати захисника Вулвергемптона з українським корінням

Кожен залицяється по-різному: Рішарлісон поділився кумедним відео із своєю коханою

126
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS