Поділитись:

Тен Хаг: Грати в Манчестер Юнайтед важче, ніж в будь-якій іншій команді

Понеділок, 08 січня 2024, 12:27
178
0
0
Тен Хаг: Грати в Манчестер Юнайтед важче, ніж в будь-якій іншій команді

Фото: GettyImages

Тренер Манчестер Юнайтед Ерік тен Хаг не хоче, щоб інші гравці переймалися через невдачі Донні ван де Бека і Джейдона Санчо в його команді.

Напередодні матчу Кубка Англії проти Вігана в понеділок 8 січня, у наставника запитали чи відлякують проблеми ван де Бека і Санчо інших гравців від переходу до "червоних дияволів". Колишній тренер Аякса визнав, що грати за Юнайтед важче, ніж за будь-яку іншу команду.

«Це завжди залежить від цих гравців і від того, наскільки вони впевнені в своїх можливостях. Але я можу сказати вам одне - Прем’єр-ліга - це жорстко. У Манчестер Юнайтед важко грати, набагато легше грати майже в будь-якій іншій команді, ніж в Манчестер Юнайтед. Тиск завжди дуже високий.

 

Ви повинні з цим справлятися. Але якщо ви вірите в себе, це найкращий виклик і це точно найкращий клуб, в якому ви можете бути як гравець. Це залежить від гравця до гравця, і особливо від характеру гравця, їх особистості».

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Ван де Бек перейшов до манчестерців у 2020 році після вражаючого сезону за Аякс, але таки не вийшов на високий рівень. Голландський півзахисник нещодавно приєднався на правах оренди в німецький клуб Айнтрахт Франкфурт.

Читайте також: Відомо коли повернеться Зінченко після травми

Шок! Трансфер Ганнібала Межбрі із МЮ перервано в останню хвилину

Мбаппе може перейти в один з клубів АПЛ замість Реалу

178
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS