Поділитись:

Серія А: прогноз Конкурента на 19-й тур

Автор: Іван Чирко |
П'ятниця, 05 січня 2024, 10:10
343
1
0
Серія А: прогноз Конкурента на 19-й тур

фото Getty Images

Перший тур Серії А в 2024 році подарує нам протистояння борців за Лігу чемпіонів - Роми з Аталантою. Кризового Наполі з бойовим Торіно, сенсаційної та злої Болоньї з неприємною Дженоа та ще не одне цікаве протистояння. Анонсуємо та прогнозуємо всі ці матчі, а якщо ви теж хочете це зробити, то гайда сюди.

Болонья - Дженоа

П'ятниця 5 січня, 21:45

В попередньому турі обидві команди здивували. Проте це були різні емоції для їх вболівальників. Болонья зазнала розгромної поразки в Удіне (0-3), а Дженоа вдома відібрала очки в Інтера (1-1). Це може дивувати, але якщо переглянути статистику команд в домашніх і виїзних матчах все не буде наскільки сенсаційним. Бо в Болоньї лише 1 перемога на виїзді, в той час, як вдома "россоблу" мають серію з восьми матчів без поразок (7 перемог, 1 нічия). У Дженоа все не наскільки по-різному, але на виїзді генуезці теж діють гірше (набрали 13 балів вдома і 7 в гостях). Здається, все зрозуміло, але чи так це насправді перевіримо вже в п'ятницю. Також варто зазначити, що перед цим туром Болонья п'ята в турнірній таблиці, а Дженоа - дванадцята.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Болонью - коефіцієнт 2.05

Ми теж впевнені, що Болонья переможе:

Перемога Болоньї - 58%
Нічия - 24%
Перемога Дженоа - 18%

Інтер - Верона

Субота 6 січня, 13:30

Інтер продовжує лідирувати в чемпіонаті, але вже не має права на помилку. Втрата очок з Дженоа (1-1) була болючою, оскільки "нерадзуррі" вели в рахунку походу гри (1-0), але дозволили супернику зрівняти рахунок, через що втратили гандикап у 4 бали над Ювентус. Тепер їх вже 2 і нової осічки допускати не бажано. Навіть, попри травми Дімарко і Мартінеса, участь яких у матчі знаходиться під питанням.
Верона ж аутсайдер, який випереджає зону вильоту лише за додатковими показниками (перемогла Кальярі в особистій зустрічі). Це було в позаминулому турі, а в попередньому веронці поступились Салернітані, чим загострили боротьбу внизу турнірної таблиці. Тут битва за життя має бути не меншою ніж за титул і будь-яке очко буде на вагу золота.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Інтер - коефіцієнт 1.18

Ми теж переконані, що Інтер переможе:

Перемога Інтера - 74%
Нічия - 17%
Перемога Верони - 9%

Фрозіноне - Монца

Субота 6 січня, 16:00

Фрозіноне ще один приклад яскравовираженої домашньої команди. "Канарки" набрали 17 із 19 балів на рідній арені. Тут була бита Аталанта та втрачала очки Фіорентина. Монца ж на виїзді діє не надто погано, але й не вражаюче, (2 перемоги, 3 нічиї та 4 поразки), проте з командами які йдуть за межами топ-10 очки набирає справно. А в попередньому турі ледь не перемогла Наполі, завадив не забитий пенальті від Пессіни.

В таблиці команди знаходяться поряд. Монца - одинадцята, а Фрозіноне - чотирнадцяте. Проте між ними лише 3 бали. Якщо б хтось це сказав перед сезоном, то, напевно, багато хто здивувався б, оскільки перед командами стоять кардинально різні завдання, але нині вони майже сусіди в таблиці.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Фрозіноне - коефіцієнт 2.63

Ми думаємо, що Фрозіноне не програє:

Перемога Фрозіноне - 37%
Нічия - 35%
Перемога Монци - 28%

Лечче - Кальярі

Субота 6 грудня, 19:00

Лечче завдяки гарному старту сезону досі тримається в середині турнірної таблиці. Проте має лише одну перемогу за 13 матчів. Тому нинішнє 13-те місце для нього має бути за щастя. Тим більше, що від зони вильоту "джалороссі" відділяє 6 балів.

Кальярі ж якраз найвище з тих хто в цій зоні перебуває (18 місце). Сардинці провалили старт сезону, але потім поступово налагодили гру і почали здобувати очки. Зокрема, в домашніх матчах, де взяли 12 із своїх 14 балів. Ця гра для них буде виїздною, як і зустріч у мідвік з Міланом, де Кальярі зазнало розгромної поразки (1-4) і вилетіло з Кубка Італії. Лечче ж у той час відпочивало, отже, їм має бути легше у фізичному плані, але поранений звір, яким має бути Кальярі, завжди небезпечний. 

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Лечче - 2.20

Ми теж думаємо, що Лечче не програє:

Перемога Лечче - 37%
Нічия - 34%
Перемога Кальярі - 29%

Сассуоло - Фіорентина

Субота 6 грудня, 21:45

У минулому сезоні це була б зустріч сусідів по турнірній таблиці, але в нинішній кампанії між ними прірва.
Фіорентина четверта і націлена на потрапляння до Ліги чемпіонів. Сассуоло ж за передсезонними прогнозами мало боротись за Єврокубки, але потрапило у боротьбу за виживання. Після поразки Мілану (0-1) в попередньому турі "нероверді" відділяє від зони вильоту лише 2 бали. Аллесіо Діонізі все ближче до відставки, а його команда до провалу. Виліт з Кубка Італії (поразка 1-3 Аталанті), який відбувся у цей мідвік це лише підтверджує.
Фіорентина ж має чудову форму і продовжує боротьбу в усіх турнірах. В Серії А у "фіалок" 3 поспіль "сухі" перемоги та четверте місце в таблиці. Мрії про Лігу чемпіонів стають все реалістичнішими.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Фіорентину - коефіцієнт 2.15

Ми теж думаємо, до Фіорентина переможе:

Перемога Сассуоло - 23%
Нічия - 24%
Перемога Фіорентини - 53%

Емполі - Мілан

Неділя 7 січня, 13:30

Емполі має серію з шести матчів без перемог та знаходиться в зоні вильоту. Коваленко хоч і грає, але результативних дій давно не має. Тосканці все більше стають схожими на безпросвітного аутсайдера, оскільки і грою вони не вражають. У попередньому турі їх врятував від поразки Кальярі лише VAR (відміна голу через фол) та їх голкіпер (потягнув навіть пенальті). З Міланом цього може бути не достатньо, але, з іншої сторони, "россонері" люблять втрачати очки з аутсайдерами (Удінезе та Салернітана вже перевірили це на собі). Проте нині Мілан не має права на помилку, бо хоч чутки про відставку Піолі притихли, але втрата балів у Тоскані знову підніме їх з попелу. А попередня перемога над Сассуоло (1-0) і прохід в Кубку Кальярі (4-1) призабудуться. Та й турнірна ситуація змушує  міланців здобувати бали, адже гандикап над п'ятим місцем складає лише 5 балів.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Мілан - коефіцієнт 1.67

Ми теж впевнені, що Мілан переможе:

Перемога Емполі - 17%
Нічия - 28%
Перемога Мілана - 55%

Торіно - Наполі

Неділя 7 січня, 16:00

Наполі все ще чемпіон Італії, хоч про це, окрім фанів "партенопеї", мало хто може згадати наскільки неаполітанці слабкі в нинішньому сезоні. Тут даються взнаки і тренерські перестановки (вже по ходу сезону Маццарі змінив Гарсію) і спад лідерів. Багато гравців команди не демонструють того, що було в чемпінському сезоні. Таким чином чемпіон йде восьмим перед останнім туром першого кола. Ба більше, з останніх п'яти матчі "адзуррі" виграли лише 1.

Торіно ж звично для себе розташовується в середині турнірної таблиці. Десяте місце для цієї команди звична справа і її гра це підтверджує. Туринці  в хороший день можуть перемогти будь-кого, а в поганий програти будь-кому. Побачимо, який день у них буде цього разу, враховуючи стан Наполі, і те що між командами лише 4 бали в таблиці - це стає ще більш інтригуючим.

Букмекери вважають фаворитом цієї гри Наполі - коефіцієнт 2.45

Ми ж думаємо, що Торіно не програє:

Перемога Торіно - 35%
Нічия - 34%
Перемога Наполі - 31%

Удінезе - Лаціо

Неділя 7 січня, 16:00

Удінезе в попередньому турі шокувало багатьох, здолавши Болонью з рахунком 3-0. Це була лише друга перемога фріульців у сезоні (перша сталася у грі з Міланом - 1-0). Окрім того, "бьянконері" не програють 3 гри поспіль загалом і 4 матчі вдома. Так, у команди аж 11 нічиїх, але це дозволяє ній уникати зони вильоту.
Лаціо ж намагється боротись за Лігу чемпіонів. Проте йому складно це робити, оскільки відставання від четвертого місця складає 6 балів і "лаціале" поганенько грають на виїзді (3 перемоги за 9 матчів). І цей виїзд для них теж не має бути легким. Тим більше, що Лаціо останнім часом важко даються матчі з фріульцями (з останніх семи вони виграли лише два).

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Лаціо - коефіцієнт 2.25

Ми ж думаємо, що команди не виявлять сильнішого:

Перемога Удінезе - 31%
Нічия - 38%
Перемога Лаціо - 31%

Салернітана - Ювентус

Неділя 7 січня, 19:00 

Ці команди зіграють вдруге за тиждень. На мідвік вони грали у Кубку Італії і тоді сильнішим був Юве. "Бьянконері" вдома пропустили першими, але у відповідь забили аж 6 голів. Тепер же вони зіграють в іншому турнірі та на іншому стадіоні. Проте розклад сил це не сильно замінює, оскільки зустрічатиметься головний аутсайдер чемпіонату з одним із лідерів. Та чи вдасться Юве повторити кубковий погром, враховуючи те що вдома Салернітана вже забирала бали у Мілана (2-2) та перемагала Лаціо (2-1)? 

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Ювентус - коефіцієнт 1.45

Ми теж переконані, що Ювентус переможе:

Перемога Салернітани - 14%
Нічия - 27%
Перемога Ювентуса - 59%

Рома - Аталанта

Неділя 7 січня, 21:45

Головний матч туру, в якому зійдуться 2 претенденти на Лігу чемпіонів. Нині в турнірній таблиці їх розділяє лиге 1 бал на користь Аталанти. А відставання від бажаної четвертої позиції складає 4 та 5 балів відповідно. Окрім того, команди на тижні синхронно пройшли до чвертьфіналу Кубка Італії. Рома не без проблем пройшла Кремонезе (2-1), а Аталанта спокійніше розібралась із Сассуоло (3-1). Тому фізичний стан у них має бути приблизно на одному рівні.

Щодо чемпіонату, то тут ситуація складніша у Роми, яка програла Ювентусу в попередньому турі (0-1) та має божевільний календар. Римляни за останній час зіграли в Серії А матчі з Фіорентиною, Болоньєю, Наполі та Ювентусом. Тепер же їх очікує зустріч з Аталантою, а далі дербі "Дела Капітале" в Кубку Італії та виїзд до Мілана. Такий календар певно і ворогу не побажаєш, а вийти з нього без втрат практично нереально, їх можна лише мінімізувати, що і намагається зробити команда Моуріньйо. Особливо в домашніх матчах.

Аталанта ж не має наскільки шаленого календаря, але далі її очікує Мілан у Кубку Італії, що теж впливає на підготовку. "Богиня" теж частенько втрачає очки, особливо з командами які добре захищаються. Тому на Стадіо Олімпіко їй буде дуже складно. Тим більше, що Рома не програє тут 11 матчів поспіль у всіх турнірах.

Букмекери вважають фаворитом цієї гри Рому - коефіцієнт 2.40

Ми теж думаємо, що Рома переможе:

Перемога Роми - 44%
Нічия - 31%
Перемога Аталанти - 25%

Читайте також:

Джерело: У Роми влітку зміниться спортивний директор

Мілан звільнить Піолі лише заради запрошення одного тренера

Агент Дрегусіна про зацікавленість топклубів у його підопічному: Інтерес до гравця є, але офіційно зі мною ніхто не говорив

343
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS