Поділитись:

Володимир Лапіцький розповів про завдання Руха на другу половину сезону

Автор: Іван Чирко |
Четвер, 04 січня 2024, 14:37
332
0
0
Володимир Лапіцький розповів про завдання Руха на другу половину сезону

фото ФК Рух

Спортивний директор Руху в інтерв'ю клубній пресслужбі розповів про те, які завдання ставляться перед тренерським штабом львів'ян.

– Завдання Руху – розвивати молодих футболістів та давати їм необхідну ігрову практику. Потрібно, аби молодь прогресувала і ще більше наших вихованців грали в основному складі команди. Також мають вийти на новий рівень футболісти з Руху-2 та команди U-19. Крім того, хочеться, аби ще більше наших футболістів отримували виклик в молодіжну та юнацькі збірні України. 

"Зараз ми вибудовуємо систему гри, в яку мають інтегруватись наявні гравці. Відтак якісь турнірні задачі можна буде ставити, коли команда набереться необхідного досвіду. Інколи, звісно, Рух втрачає очки в чемпіонаті, але це пояснюється молодістю наших гравців. 

Наприклад, середній вік гравців стартового складу в завершальному матчі 2023 року проти Ворскли становив 20,4 роки і це – один з наймолодших складів за всю історію УПЛ. Водночас я не згадаю, щоб така молода команда демонструвала таку яскраву гру в чемпіонаті та займала високе місце в Прем’єр-лізі, як це зараз робить Рух, перебуваючи у першій шістці. Втім ще є ігрові моменти, які тренерському штабу і гравцям слід покращити, аби продовжити прогресувати. Якщо хлопці правильно працюватимуть, то виростуть у дуже якісних футболістів", - розповів Лапіцький.

Нагадаємо, що після 17-ти зіграних матчів Рух посідає шосте місце в турнірній таблиці УПЛ.

Читайте також:

Спортивний директор Руха: Офіційних пропозицій щодо наших гравців клуб не отримував

Легіонер Динамо не потрібний бельгійському гранду

Колишній гравець Дніпра повернувся до рідної команди, де отримуватиме неймовірну зарплату

332
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS