Поділитись:

Вейн Руні звільнений з посади головного тренера Бірмінгема

Вівторок, 02 січня 2024, 13:02
413
0
0
Вейн Руні звільнений з посади головного тренера Бірмінгема

Фото: GettyImages

Вейн Руні, легенда Манчестер Юнайтед та збірної Англії, був звільнений з посади головного тренера Бірмінгема після провального старту сезону. За інформацією The Mirror, рішення про його відставку було прийнято після поразки від Лідса з рахунком 0:3.

Руні очолив Бірмінгем у жовтні 2023 року, змінивши на цій посаді Джона Юстейса. Під його керівництвом команда зіграла 15 матчів, вигравши лише один і набравши 10 очок з 45 можливих. Бірмінгем опустився до 20-го місця в Чемпіоншипі, випереджаючи зону вильоту лише на шість очок. Руні вже мав неуспішний досвід роботи в англійському футболі, коли він не зміг врятувати Дербі від вильоту в Лігу Один.

Наставник був засуджений вболівальниками Бірмінгема, які скандували «покинь наш клуб» під час гри з Лідсом. Руні не зміг втілити свою концепцію "футболу без страху", яку він обіцяв при призначенні. Новий тренер Бірмінгема буде призначений найближчим часом.

UPD: Відома офіційна заява клубу.

«На жаль, час, проведений Вейном із нами, минув не так, як планувалося, і ми вирішили рухатися в іншому напрямку», - сказав виконавчий директор клубу Гаррі Кук.

Читайте також: Кріштіану Роналду влаштував розкішне святкування дня народження своєї матері

Ліверпуль встановив новий рекорд АПЛ за кількістю очікуваних голів (xG) у одному матчі

Голева феєрія Ліверпуля і Ньюкасла: 6 голів на двох

Миколенко пригадав, як переходив до Евертона

413
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS