Поділитись:

Барселона збирається подати до суду на інвестора Libero через невиплату боргів

Вівторок, 02 січня 2024, 15:48
377
0
0
Барселона збирається подати до суду на інвестора Libero через невиплату боргів

Фото: GettyImages

Барселона заявила, що збирається подати до суду на одного зі своїх інвесторів Libero через невиплату боргів, пов’язаних з цифровою платформою клубу Barca Vision.

Libero, німецький інвестиційний фонд, придбав 9,8% акцій Bridgeburg Invest S.L, яка є холдинговою компанією Barca Vision, і в обмін обіцяв заплатити клубу 60 мільйонів євро. Незважаючи на угоду між двома сторонами, Libero на сьогоднішній день заплатив лише 20 мільйонів євро з обіцяних 60 мільйонів євро каталонцям.

За даними EFE, Libero отримав крайній термін виплати боргів до 31 грудня, і тепер чинні чемпіони Ла Ліги планують подати на них до суду.

Угода з Libero влітку дозволила клубу зареєструвати гравців, взятих в оренду, Жоау Фелікса і Жоау Канселу в останній день трансферного вікна. З тим, як Libero не виконує своїх зобов’язань, президент Блауграни Жоан Лапорта шукає інші інвестиції і впевнений, що скоро знайде іншого інвестора.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Barca Vision - це контент-платформа, яку клуб створив минулого літа. Метою створення цифрової аудіовізуальної платформи є зв’язок з вболівальниками новаторськими способами.

Команда Хаві вийшла на зимову перерву, займаючи четверте місце в турнірній таблиці з 38 очками в 18 матчах. Наступний матч вони зіграють в четвер, 4 грудня з Лас-Пальмасом в Ла Лізі.

Читайте також: ФІФА не хоче запрошувати Барселону на Клубний чемпіонат світу

Барселона хоче підписати Алеїса Гарсію з Жирони, але зіткнулася з труднощами

Вітор Роке розповів про свої амбіції в Лізі чемпіонів з Барселоною

377
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS