Поділитись:

Артета вказав, яку якість Райсу потрібно покращити, щоб вийти на новий рівень

Четвер, 28 грудня 2023, 17:09
357
2
0
Артета вказав, яку якість Райсу потрібно покращити, щоб вийти на новий рівень

Фото: GettyImages

Мікель Артета наполягає на тому, що Деклан Райс повинен покращити одну ключову якість, яка дозволить йому підняти свою гру на "інший рівень".

Англієць став невід’ємною частиною півзахисної лінії Арсеналу після свого переходу з Вест Гема за 105 мільйонів фунтів (137 мільйонів доларів). Проте Артета вважає, що він повинен працювати над своєю здатністю забивати голи, щоб розкрити свій повний потенціал.

«Він показав, що він має гольове чуття, коли він опиняється в штрафному суперника. Він справжня загроза. Це те, що можна розвивати. Його лідерські якості будуть природно зростати в команді і клубі в наступні роки. Він має інші рівні, до яких може дорости. Я люблю коли він на полі, він має щось особливе. Граючи в якості восьмого номера, він може бути неймовірним гравцем».

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Варто зазначити, що в Вест Гемі Девід Мойєс змінив систему, щоб дати більше свободи Райсу, поклавши більше оборонних обов’язків на Томаша Соучека. Півзахисник відзначився 18 гольовими передачами у своїх останніх двох сезонах за "молотобійців".

Райс забив три голи в цьому сезоні за Арсенал, включаючи два голи в доданий час проти Манчестер Юнайтед і Лутон Таун і ще один проти Челсі.

Читайте також: Манчестер Юнайтед: сер Джим Реткліфф погрожує звільнити 300 співробітників

Дайч розкритикував "безглузде" пенальті у ворота Евертона у матчі з Ман Сіті

Стоунз отримав травму в матчі з Евертоном, Гвардіола побоюється найгіршого

357
2
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS