Поділитись:

Грізманн хоче піти за Мессі в МЛС після контракту з Атлетіко

Середа, 27 грудня 2023, 16:49
173
0
0
Грізманн хоче піти за Мессі в МЛС після контракту з Атлетіко

Фото: GettyImages

Зірка Атлетіко Мадрида Антуан Грізманн знову підтвердив своє бажання перейти в Мейджор Ліг Соккер після закінчення своєї кар’єри в Європі.

Грізманн вже не раз заявляв про свою симпатію до МЛС і повторив це бажання, а також ще раз окреслив свій намір знайти клуб в Америці, де він міг би грати. Він розповів, що його невдалий період в Барселоні повністю змінив його погляд на кар’єру. Він також сказав у серпні, що набагато більше хотів би переїхати в Сполучені Штати, ніж в Саудівську Аравію, і піти по стопах свого колишнього партнера по Барселоні Ліонеля Мессі, який влітку перейшов в Інтер Маямі.

Нападник також висловив своє бажання завершити свою європейську кар’єру з Атлетіко, сказавши AS:

«Я знаю, що клуб налаштований на те, щоб зробити зусилля, і ми поговоримо про це. Поза Європою, те, що я хотів би пізніше, це МЛС, я завжди це визнавав. Але Атлетіко буде майже на сто відсотків моїм останнім клубом в Європі. Це те місце, де я хочу бути, де я відчуваю себе найщасливішим і тут я вдома».

Він додав про свій невдалий період в Барселоні:

Так, це правда. Коли ти йдеш, ти більше це усвідомлюєш. Ти щасливий тут, але ти цього не помічаєш і живеш своїм повсякденним життям.

 

Коли ти йдеш і проходиш через поганий етап, ти усвідомлюєш, що це було, що сталося і намагаєшся повернутися до тієї прихильності, того рівня, і тепер я прокидаюся кожного ранку і насолоджуюся всім: тренуватися, носити цю емблему, бути зі своїми товаришами по команді, бути з цим тренером… і моя сім’я також дуже щаслива тут».

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Грізманн грав за Атлетіко з 2014 по 2019 роки, після чого перейшов в Барселону, але протримався там лише два роки, перш ніж повернутися в Мадрид в 2021 році на правах оренди, і цей перехід був пізніше оформлений як постійний. У 365 матчах за Атлетіко він забив 173 голи і віддав 78 результативних передач. Поточний контракт Грізманна закінчується в 2026 році.

Читайте також: Антуан Грізманн продовжує підкорювати вершини Ла Ліги

Маркевич: Дуже радий за Артема, який неабияк популяризує український футбол

Перший новобранець прибуває до Барселони. Відома сума трансферу

 

173
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS