Поділитись:

Президент Інтера: Ми продовжуємо боротися за нашу мрію - отримати другу зірку для Інтера

Автор: Іван Чирко |
Неділя, 17 грудня 2023, 10:54
139
0
0
Президент Інтера: Ми продовжуємо боротися за нашу мрію - отримати другу зірку для Інтера

Instagram Steven Zhang

У відеозверненні під час різдвяної вечері в Римі, напередодні матчу проти Лаціо, президент "нерадзуррі" Стівен Чжан розповів про цілі клубу.

"Сьогодні ввечері ми згадуємо чудові емоції, які ми пережили разом у цьому 2023 році. Ми досягли найважчої стадії світового футболу в Стамбулі (прим. фінал Ліги Чемпіонів) та додали ще два Кубки до нашої історії".

"З початком цього сезону наша мета була вже зрозумілою для всіх: ми продовжуємо боротися за нашу мрію - отримати другу зірку для нашого клубу. Завдяки роботі кожного в Інтері та підтримці всіх наших вболівальників, Інтер стає сучасною, інноваційною, цифровою компанією. Перед нами стоять нові виклики, нові конкуренти, але також і нові великі можливості. Я маю на увазі новий цикл Ліги чемпіонів і клубний чемпіонат світу, на який ми вже кваліфікувалися на 2025 рік", - цитують Чжана італійські ЗМІ.

Нагадаємо, що після п'ятнадцяти зіграних турів Інтер перебуває на першому місці в Серії А, маючи перевагу в 1 бал над другим Ювентусом. Окрім того, навесні "нерадзуррі" зіграють в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. 

Читайте також:

Відома причина відсутності Коваленка у матчі Торіно - Емполі

Три європейських гранди хочуть "вполювати" Артема Довбика

Севілья звільнила Дієго Алонсо всього через 67 днів

139
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS