Поділитись:

Барселона: Чи справді Френкі де Йонг симулює хворобу? Відповідь агента

П'ятниця, 15 грудня 2023, 15:15
168
0
0
Барселона: Чи справді Френкі де Йонг симулює хворобу? Відповідь агента

фото: the sun

Агент зірки Барселони Френкі де Йонга розкритикував "тотальні фейкові новини", припустивши, що його клієнт симулював хворобу, щоб пропустити гру Ліги чемпіонів.

Барса програла 3:2 Антверпену своєму заключному матчі групового етапу, що не коштувало їм нічого, оскільки вони все одно очолили турнірну таблицю.

Однак Де Йонг не зміг поїхати з рештою команди Хаві через хворобу. Спортивний директор "блауграна" Деку розмовляв з півзахисником по телефону і засумнівався в легітимності виправдання гравця.

Однак представник нідерландського легіонера Алі Дурсун розкритикував ці "безглузді" чутки і наполягав на тому, що його клієнт є "зразковим професіоналом".

«Це найбільша нісенітниця, яка була випущена навколо Френкі за довгий час. Гравець просто хворий. У нього симптоми лихоманки. Цей хлопець - професіонал наскрізь. Тільки не чіпайте репутацію Френкі, тому що він завжди виконує свої обов'язки».

Також агент додав, що інформація про крики під час розмови по телефону - фейкова. А де Йонг у хороших та стабільних відносинах з Деку.

Читайте також: Лунін виборов собі місце в основі Реала - джерело

Я хочу, щоб це був мій останній клуб в Європі, - Грізманн про майбутнє в Мадриді

168
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS