Поділитись:

Реал нападає на Барселону у справі Негрейри - Є ознаки спортивної корупції

П'ятниця, 15 грудня 2023, 14:41
132
0
0
Реал нападає на Барселону у справі Негрейри - Є ознаки спортивної корупції

Фото: GettyImages

Наразі сумнозвісна справа Негрейри, яка зосереджена на ймовірних зв'язках Барселони з Енрікесом Негрейрою (колишнім віце-президентом Технічного комітету арбітрів), все ще триває. Іспанська прокуратура висунула каталонським клубам звинувачення у хабарництві та спортивній корупції.

Мадридський Реал має намір виступити в якості потерпілої сторони під час судового розгляду, і це рішення розлютило Барселону. Це призвело до погіршення відносин між двома клубами, але "вершкові" не мають наміру відмовлятися від участі у справі.

Як повідомляє Libertad Digital, мадридський Реал надіслав листа до прокуратури, в якому виклав своє бачення ситуації.

«Існують ознаки спортивної корупції незвичайної серйозності та масштабу.

 

Не можна стверджувати, що справа ґрунтується на "здогадках і гіпотезах, які не базуються на об'єктивних даних", або на "неточних і неконкретних" елементах. Не можна також стверджувати, що якісь "конкретні дані" вказують на те, що Барселона брала участь у суддівській корупції, чи то традиційній, чи то системній, яку можна було б вважати ображеною або такою, що зачіпає інтереси Реала як учасника Ла Ліги.

 

Навпаки, докази, які розглядаються сьогодні, є переконливими і не дозволяють нам покладатися на нібито недостатність доказів, на підставі яких можна стверджувати, що жоден клуб не постраждав від викритих фактів».

Фото: GettyImages/Енрікес НегрейраФото: GettyImages/Енрікес Негрейра

Також зазначили, що поява Реала (як потерпілої сторони) не ставить під загрозу право тих, хто перебуває під слідством, на процес без невиправданих затримок, а також не відкриває двері для масової появи футбольних клубів у справі, щоб зробити її процесуально некерованою. На заварешення заявили, що неприпустимо об'єднувати приватні звинувачення під одним представництвом і захистом.

Барселона відстоювала свою невинуватість протягом усього судового процесу і готова боротися з цим, коли їй буде надана така можливість. Наразі ж справа рухається далі.

Читайте також: Я хочу, щоб це був мій останній клуб в Європі, - Грізманн про майбутнє в Мадриді

Анчелотті дасть ще один шанс Андрію Луніну

Каталонські клуби обмежили у користуванні водою

 

132
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS