Поділитись:

Тренер Реймса Вілл Стілл відповів на пропозиції Сандерленда

Четвер, 14 грудня 2023, 16:46
534
0
0
Тренер Реймса Вілл Стілл відповів на пропозиції Сандерленда

фото: Getty Images

Тренер Реймса Вілл Стілл відреагував на інформацію про те, що його кандидатуру розглядає Сандерленд, і хоча англієць підтвердив "зацікавленість" у ньому, він не уточнив, від кого саме. 

Вперше про інтерес Сандерленда до Стілла повідомила The Guardian. L'Équipe потім додала, що саме Стілл ініціював контакт з командою Чемпіоншипа, перш ніж здійснити поїздку до Лондона для зустрічі з представниками клубу, що, за даними RMC Sport, роздратувало коуча. 

Однак, під час передматчевої прес-конференції, Стілл спробував прояснити ситуацію. Хоча тренер Реймса підтверджує інтерес з боку клубів, він заперечує, що їздив до Лондона на зустріч з керівництвом Сандерленда. Він відвідав англійську столицю для того, щоб зустрітись із своєю дівчиною, яка там проживає.

«Я не можу заперечувати, що інтерес до мене є, я можу це підтвердити, так само, як це було в минулому, як минулого літа і як ці останні тижні. Мені це лестить, без жодної зарозумілості чи претензійності. Але зараз, і сьогодні, я є тренером Стад де Реймс. Я все ще тренер Стад де Реймс. Ось і все, що я можу про це сказати. Для мене це закінчується».

Коуч також незадоволений тим, як його зобразили під час розмов про перехід в Сандерленд, а саме Стілла висвітлили як ініціатора дискусій у французьких ЗМІ.

«Я знав, що за першої ж нагоди люди спробують змінити мій імідж або виставити мене найманцем. Мене це смішить найбільше. Це все одно, що сказати, що я надішлю своє резюме в Манчестер Юнайтед, тому що на Еріка Тен Хага тиснуть. Я знаю, що я дурний і не найрозумніший, але я не настільки дурний», - сказав Стілл, додавши, що його гравці сміялися над цими повідомленнями.

Потім він додав, що інтерес є. Він завжди був, і якби хотів поїхати в Англію, то поїхав би вже давно.

Читайте також: У лютому ми будемо набагато сильніші, - Луїс Енріке про прогрес ПСЖ в Лізі чемпіонів

Уоррен Заїр-Емері незадоволений, незважаючи на прогрес ПСЖ в ЛЧ

534
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS