Поділитись:

Аль-Іттіхад хоче ще одну зірку мадридського Реалу

Четвер, 14 грудня 2023, 16:16
123
0
0
Аль-Іттіхад хоче ще одну зірку мадридського Реалу

фото: @Maxppp

Минулого літа Аль-Іттіхад здійснив шедевр під час трансферного вікна, викравши Каріма Бензема з мадридського Реалу. Це був крок, який окупився для саудівського клубу, оскільки французький нападник демонструє вражаючі результати з моменту свого прибуття до Перської затоки.

Незважаючи на заклинання в кулуарах, що символізує його сварку з колишнім тренером Нуну Еспіріту Санту, колишній гравець Реала залишається ключовою фігурою в своїй команді. Про це свідчить його фантастичний гол у матчі-відкритті клубного чемпіонату світу проти Окленд Сіті (3:0).

Однак, з наближенням зимового трансферного вікна Аль Іттіхад планує викрасти ще одну зірку з Реала, щоб підсилити свій склад. За повідомленнями Relevo, клуб з Джидди розглядає можливість повернення Давіда Алаби, який далеко не бездоганно проявив себе в складі іспанської команди в цьому сезоні.

Австрійський легіонер (105 матчів, 15 голів) не має наміру пакувати валізи, оскільки він щасливий у Мадриді і користується повною довірою свого тренера Карло Анчелотті. Залишається з'ясувати, чи будуть достатніми фінансові аргументи команди, яка посідає 5-е місце в саудівській професійній лізі, щоб змінити його думку...

Читайте також: Ла Ліга: прогноз Конкурента на 17-й тур

 Ліга чемпіонів: рекорд і джекпот для Анчелотті та Реала

123
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS