Поділитись:

Прем'єр-ліга: нове правило, яке зробить революцію у сфері трансферів

Середа, 13 грудня 2023, 12:20
136
0
0
Прем'єр-ліга: нове правило, яке зробить революцію у сфері трансферів

фото: Getty Images

Клуби Прем'єр-ліги проголосували за введення нового трансферного правила. Деякі клуби вже тремтять у своїх черевиках.

1 січня у провідних європейських лігах відкриється зимове трансферне вікно. Практично кожна команда буде шукати гравців для посилення своїх рядів, як у верхній, так і в нижній частині таблиці.

Прем'єр-ліга змінює правила гри.

Цю інформацію оприлюднив The Athletic та підтвердили інші ЗМІ. Британські команди вирішили обмежити період, на який вони можуть розтягнути виплату трансферного гонорару футболіста, до п'яти років. Незалежно від того, наскільки довгий або короткий контракт, це правило буде застосовуватися. Раніше сторони Прем'єр-ліги мали можливість розподіляти ці платежі на кілька років без будь-яких обмежень за часом або тривалістю.

The Athletic пояснює, що за гравця, купленого за 60 мільйонів євро, клуби могли платити, наприклад, 10 мільйонів євро на рік протягом шести років. Це принесло вигоду багатьом клубам, в тому числі і Челсі. Синім не звикати підписувати гравців на дуже довгі контракти. Минулої зими Михайло Мудрик підписав контракт на вісім з половиною років вартістю 70 мільйонів євро. Українець, який перейшов з донецького Шахтаря, підписав найдовший контракт у Прем'єр-лізі.

Читайте також: Уболівальники МЮ помітили, як Расмус Хойлунд скаржився на партнера по команді

Ман Сіті б'є два антирекорди Пепа Гвардіоли в шокуючій поразці від Астон Вілли

136
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS