Поділитись:

Дженоа вилетіла з Кубка Італії. Руслан Малиновський зіграв 28 хвилин

Автор: Іван Чирко |
Середа, 06 грудня 2023, 09:53
147
0
0
Дженоа вилетіла з Кубка Італії. Руслан Малиновський зіграв 28 хвилин

фото Getty Images

Обидві тренери провели перед матчем ротацію, випустивши на поле не основні склади. Зокрема, у складі Дженоа на полі не з'явився український півзахисник Руслан Малиновський. 

Розпочався матч за переваги господарів "Стадіо Олімпіко", які відкрили рахунок вже на 5-й хвилині. Відзначився Матео Гендузі. Надалі гра проходила з перемінним успіхом, де жодна з команд не мала відчутної переваги. Проте в обох виникали моменти, а найпомітнішим на полі був нападник Дженоа Матео Ретегі, з яким нічого не могли зробити захисники римлян. Проте аргентинський італієць свої нагоди не реалізував, а ісля його заміни на 69-й хвилині Дженоа суттєво збавила в гостроті попереду, завдяки чому Лаціо спокійно довело матч до перемоги, не реалізувавши при цьому декілька перспективних контратак. Зокрема, Башич не переграв голкіпера при виході 1-на-1. 

Руслан Малиновський з'явився на полі на 62-й хвилині. Був активним та отримав оцінку 7.0 від Sofascore. На його рахунку 5 точних довгих передач з 5-ти. Також українець завдав одного неточного удару, з дійснив один виніс м'яча та одного разу обіграв суперника.

Огляд матчу можна переглянути тут

Читайте також: 

Спалетті: Мене турбує, що в клубах Серії А молодих талантів не так багато серед гравців основи

Екстренер збірної України: Я порадив би підписати Мілану Судакова

Президент Наполі: Це був незабутній рік, якого неаполітанці чекали 33 роки

147
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS