Поділитись:

Тейлор Свіфт заспіває на матчі Ліона у плей-офф за Лігу 1?

Вівторок, 05 грудня 2023, 11:07
358
0
0
Тейлор Свіфт заспіває на матчі Ліона у плей-офф за Лігу 1?

У неділю, 2 червня 2024 року, на надсучасному ліонському стадіоні Групама відбудеться концерт американської суперзірки Тейлор Свіфт в рамках її туру "Eras Tour". Оскільки Олімпік Ліон володіє стадіоном на 59 000 місць, виступ Свіфт перед переповненим натовпом стане хорошою угодою для клубу Ліги 1, який потребує потоків доходів для збільшення своїх ресурсів. На жаль, тут є потенційний підступ.

Як повідомив цього понеділка Le Progrès, Ліон, який посідає останнє місце в Лізі 1, може опинитися в скрутному становищі, якщо посяде 16-те місце, що відкриє йому шлях до плей-офф на виліт проти переможця плей-офф за вихід з Ліги 2. Наприкінці сезону два клуби з нижньої частини Ліги 1 вилітають, а команді, що посіла 16-те місце, надається можливість зіграти дві гри з командою, що посіла 3-тє, 4-те або 5-те місце в Лізі 2. Звичайно, враховуючи їхнє поточне становище в лізі з 7 очками в 13 зіграних матчах, "Les Gones" були б раді можливості уникнути прямого вильоту.

Однак, якщо вони фінішують 16-ми, Ліон буде змушений грати свій вирішальний матч плей-офф на виліт вдома, у неділю, 2 червня. У такому випадку для Ліона було б немислимо відкласти або скасувати концерт Свіфта через фінансові наслідки. Le Progrès розуміє, що Ліон може попросити перенести матчі плей-офф, що буде для нього невигідним у спортивному плані, оскільки це означатиме проведення вирішального другого матчу на виїзді або гру на іншому стадіоні.

Для Ліона було б простіше просто "обтруситися", постійно вигравати матчі Ліги 1 і взагалі уникнути вильоту, щоб залишити порожнє місце у своєму календарі на неділю, 2 червня.

Читайте також: Це було несправедливо, - Снейдер про "Золотий м'яч" Мессі в 2010 році

Рома: італійська федерація футболу хоче накласти санкції на Жозе Моуріньо

358
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS