Поділитись:

😇Фабріціо Романо: Челсі дуже довіряє Мудрику

Понеділок, 04 грудня 2023, 16:41
212
0
0
😇Фабріціо Романо: Челсі дуже довіряє Мудрику

Фото: GettyImages

За словами Фабріціо Романо, Челсі навряд чи буде претендувати на вінгера Наполі Хвічу Кварацхелію. "Сині" сильно вірять в Михайла Мудрика. Останніми тижнями Кварацхелію пов'язують з Челсі та іншими клубами Прем'єр-ліги.

Романо повідомив, що віра Челсі в Мудрика в довгостроковій перспективі спонукала їх відступити від гонки за Кварацхелію.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Виступаючи на своєму YouTube-каналі, Романо сказав:

«З того, що я чую, Челсі не розпочав жодних контактів щодо Кварацхелії. Ні з боку гравця, ні з боку Наполі, тому ситуація абсолютно спокійна.

 

У січні нічого не відбудеться, тому що Кварацхелія не продається в січневе трансферне вікно. На даний момент між Челсі і Кварацхелією немає абсолютно нічого конкретного в плані переговорів або переговорів.

 

У тому числі тому, що позиція Челсі щодо Михайла Мудрика залишається чіткою. Мені досі кажуть, що Челсі дуже довіряє Мудрику і вважає, що він буде важливою частиною їхнього проєкту в теперішньому і майбутньому.

 

Вони довіряють йому, вони інвестували в нього... [і вони вірять], що він буде виступати на найвищому рівні, тому вони захищають його, і саме тому [незважаючи] на зв'язки з вінгерами, які грають зліва, це не те, на чому Челсі зациклений».

22-річний українець підписав контракт з Челсі до 2031 року.

Читайте також:  🥰Мудрик про фанів Челсі: Я дуже вдячний за підтримку наших вболівальників, я їх люблю

🤯Чи є роман між Мудриком та російською моделлю? Розбираємо факти та чутки

🤬Пішов до біса! - Ерлінг Голанд обматюкав Джовані Ло Чельсо в кінці матчу Ман Сіті - Тоттенгем

 

212
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS