Поділитись:

Фабіо Гроссо втратив підтримку роздягальні Ліона перед відходом

Субота, 02 грудня 2023, 12:31
207
0
0
Фабіо Гроссо втратив підтримку роздягальні Ліона перед відходом

фото: Getty Images

«Якщо ви думаєте, що це я, підіть до (Джона) Текстора і скажіть йому, щоб він звільнив мене, але спочатку наберіться сміливості сказати мені це в обличчя. Особисто я вважаю, що це наша провина, як колективу, але якщо ви не згодні, йдіть і скажіть про це Текстору. Я просто прошу вас, щоб ви спочатку сказали мені», - сказав Фабіо Гроссо своїм гравцям за кілька днів до свого звільнення.

Італієць, здавалося, втратив контроль над своєю роздягальнею під кінець, і, згідно з повідомленнями, його гравці не засмутилися, побачивши його спину. 

Час перебування Гроссо на посаді менеджера Олімпіка Ліон був найкоротшим в історії клубу. Він провів на тренерському містку лише сім матчів, замінивши Лорана Блана в середині вересня, і лише одного разу виграв. Він залишає клуб на самому дні Ліги 1 у кризовому стані.   

Протягом свого короткого перебування на посаді Гроссо, схоже, намагався налагодити стосунки з роздягальнею. Наприкінці жовтня він скасував тренування і почав полювання на кротів після того, як напередодні ввечері на RMC Sport просочилася інформація. Неназваний гравець з роздягальні ОЛ розповів виданню, що Гроссо був «одним з найгірших менеджерів, які у нього коли-небудь були», що спонукало італійського менеджера спробувати знайти джерело витоку інформації. 

З часом, коли Гроссо відчайдушно намагався знайти рішення, ключові гравці, зокрема Александр Лаказетт і Раян Черкі, були звільнені, що "послабило" його позиції в роздягальні. Вибух Гроссо, під час якого він спокушав своїх гравців "піти до Текстора", що, як повідомляється, стався на тренувальному полі, був ознакою тренера, який відчував себе ізольованим, особливо на останніх етапах свого перебування на цій посаді.

Читайте також: Ліон звільнив Фабіо Гроссо з посади головного тренера

Ліон: Максенс Акере висловив свою думку про нового тренера

207
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS