Поділитись:

Бундесліга: прогноз авторитетного видання 90 min на 13-й тур

П'ятниця, 01 грудня 2023, 15:22
155
0
0
Бундесліга: прогноз авторитетного видання 90 min на 13-й тур

фото: Getty Images

Адвент, Адвент, Бундесліга у вогні! На вихідних, коли спалахне перше світло, розпочнеться 13-й ігровий день у вищому німецькому дивізіоні. А головною подією стане святковий вечір у неділю.

Дармштадт - Кельн

 

п'ятниця, 01.12. - 21:30

Для Кельна, що посідає останнє місце, все йде добре. "Біллі Козли" ще жодного разу не програли в матчах Бундесліги проти Дармштадта (шість перемог, дві нічиї)!

Очки - бажано у вигляді другої перемоги в сезоні - також вкрай необхідні команді Баумгарта. З іншого боку, "Лілії" можуть збільшити свій відрив від Кельна до чотирьох очок у разі перемоги і залишитися над межею.

Прогноз: 2-1

 

Баварія - Уніон Берлін

 

субота, 02.12. - 16:30

Баварія гониться за черговим рекордом проти Уніон Берлін. Якщо чемпіони-рекордсмени знову заб'ють у своїй 64-й домашній грі поспіль, вони зрівняються з власним рекордом 1970-1974 років.

З іншого боку, єдиним рекордним аспектом "Айзерн" є їхня серія поразок. Після двох перемог на старті чемпіонату, FCU програв дев'ять разів поспіль. Принаймні, вони здобули одне очко минулого тижня вдома проти Аугсбурга, що дозволило їм передати червоний ліхтар Кельну.

Протистояння в Мюнхені не обов'язково є найприємнішим завданням для нового тренера Ненада Бєліци після нічиєї 1:1 у його дебютному матчі Ліги чемпіонів проти Браги...

Прогноз: 3:0

 

Боруссія М - Гоффенгайм

 

субота, 02.12. - 16:30

Виїзний рекорд TSG є повною протилежністю рекорду Гайденгайма. Гоффенгайм здобув 16 з 20 очок на виїзді. Втім, "Лошата" не обов'язково є улюбленими суперниками Гоффенгайма. Останні три поєдинки Бундесліги пройшли в Гладбаху (з рахунком 12:3).

Минулого тижня Менхенгладбах знову втратив перевагу і програв 2:4 на полі БВБ після того, як вів у рахунку 2:0. Домашня перемога може дозволити Гладбаху повернутися у верхню половину таблиці і скоротити відставання від Гоффенгайма, який посідає шосте місце, до чотирьох очок.

Прогноз: 2-2

 

Бохум - Вольфсбург

 

субота, 02.12. - 16:30

Бохум не програє вже чотири матчі (три нічиї, одна перемога) і посідає 14-те місце в таблиці, як і наприкінці попереднього сезону, коли Томас Летч успішно привів ВФЛ до вильоту. Перед вихідними клуб зробив заяву і продовжив контракт з тренером до 2026 року.

Чи допоможе все це проти "Вовків"? Ніко Ковач досі непереможний як тренер і гравець проти Бохума. У футбольних бутсах він виграв сім разів і тричі зіграв внічию. Як тренер, Ковач виграв обидві свої дуелі з ВФЛ минулого року. Причому з розгромними рахунками 4:0 і 5:1.

Після домашньої перемоги над РБЛ "Вовки" також знову стукають у двері верхньої третини таблиці.

Прогноз: 1-1

 

Лейпциг - Гайденгайм

 

субота, 02.12. - 16:30

Чіткий розподіл ролей у дуелі між володарями кубків та командою, що підвищилася в класі. Однак РБЛ останнім часом ослабла і програла два з трьох останніх матчів чемпіонату. Гайденгайм за цей період набрав чотири очки і посідає непогане 13-е місце з одинадцятьма балами після дванадцяти турів.

Втім, фаворити можуть покладатися на свої сили вдома: РБЛ не програє в Лейпцигу вже десять матчів (вісім перемог, дві нічиї). З іншого боку, Гайденгайм здобув лише одне очко на виїзді і посідає останнє місце в гостьовій таблиці. Тим не менш, Лейпциг слід застерегти: Гайденгайм нарешті здобув єдине очко в Дортмунді...

Прогноз: 3-1

 

Штутгарт - Вердер

 

субота, 02.12. - 19:30

Перемога над Дортмундом, перемога у Франкфурті. Штутгарт вражаюче підтвердив своє місце у верхній частині таблиці протягом останніх двох турів. З іншого боку, Вердер переживає злети і падіння. Особливо на чужих полях. Зелено-білі здобули лише одне очко на виїзді. VfB, з іншого боку, виграв п'ять з шести домашніх матчів.

Себастьян Хьонесс має намір використати обох своїх бомбардирів у стартовій одинадцятці в суботу ввечері, як він підтвердив у четвер. Для Деніза Ундава це буде особливий матч: 27-річний футболіст народився неподалік Бремена і в молодіжному складі виступав за Вердер, де так і не зміг себе проявити.

Прогноз: 4-1

 

Майнц - Фрайбург

 

неділя, 03.12. - 16:30

Після відходу Бо Свенссона Майнц принаймні отримав трохи простору для дихання в підвалі. Під керівництвом тимчасового тренера Яна Зіверта було три нічиї та одна перемога. З вісьмома очками Майнц знаходиться в зоні вильоту. Фрайбург йде на сім місць вище, на дев'ятому місці. Однак "Спортклуб" не перемагав у чотирьох матчах (дві поразки, дві нічиї).

Прогноз: 2-1

 

Баєр - Боруссія Д

 

неділя, 03.12. - 18:30

Головна гра туру відбудеться пізно ввечері в неділю. Баєр, який поки що втратив лише два очки, прийматиме БВБ, що відстає вже на десять очок.

У кожному з перших дванадцяти турів Баєр 04 забивав щонайменше два м'ячі - це історичний рекорд! З дев'ятою перемогою поспіль і сьомою домашньою перемогою поспіль лідери можуть встановити нові клубні рекорди.

З іншого боку, "чорно-жовті" мають попутний вітер з вищого дивізіону, де вони обіграли Мілан на Сан-Сіро і вижили в групі смерті F за один тур до кінця. У Бундеслізі, однак, Боруссії є що надолужувати. Перемога в Леверкузені є майже обов'язковою, якщо вони хочуть залишитися на півдорозі до чемпіонства.

Давайте подивимось на останні кілька матчів: Дортмунд сім разів виходив переможцем з останніх десяти матчів. На виїзді команда виграла три з останніх чотирьох зустрічей.

Прогноз: 2-2

 

Аугсбург - Айнтрахт

 

неділя, 03.12. - 20:30

Поєдинок з високим ризиком нічийного результату в кінці туру. Айнтрахт поділив очки в шести з останніх дванадцяти матчів, тоді як Аугсбург тричі поспіль зіграв внічию 1:1. Четверта нічия стала б новим рекордом Бундесліги для "фуґґерштедтерів".

Втім, Айнтрахту терміново потрібна перемога, щоб залишитися в першій шістці турнірної таблиці.

Прогноз: 1-1

Читайте також: Бундесліга: прогноз Конкурента на 13-й тур

Гоффенгайм більше не звільняється від правила 50+1

155
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS