Поділитись:

Реал - Наполі: Джуд Беллінгем є головним ключем перемоги "вершкових"

Четвер, 30 листопада 2023, 09:49
191
0
0
Реал - Наполі: Джуд Беллінгем є головним ключем перемоги "вершкових"

Фото: GettyImages/GOAL

Джуд Беллінгем знову відзначився, але Реал залучив несподіваного гравця для перемоги в Лізі чемпіонів над Наполі. Вихованець Академії Ніко Пас забив свій перший гол за клуб на 84-й хвилині, завдавши дальнього удару, який вивів його команду вперед і став вирішальним моментом у перемозі з рахунком 4:2.

Наполі швидко вийшов вперед, Джованні Сімеоне ударом головою переправив м'яч через лінію воріт після стрімкої контратаки. Їх перевага тривала менше двох хвилин. Родріго, який двічі забив на вихідних, зрівняв рахунок, прорвавшись з правого флангу і пробивши під кутом у правий верхній кут.

І незабаром після цього Мадрид вийшов вперед, Беллінгем забив свій 15-й гол у сезоні завдяки удару головою, перекинувши м'яч через воротаря з дальньої стійки. Але гості не здавалися. Вони зрівняли рахунок після перерви, Френк Ангісса вколотив м'яч у кут на початку другого тайму.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

У другій половині зустрічі мадридці виглядали більш впевнено, створюючи безліч гольових моментів, більша частина гри проходила через Беллінгема, який мав великий вплив на гру. І вони забили гол наприкінці гри. Його автором став Ніко, який вислизнув від захисника, перш ніж завдати удару здалеку.

Алекс Мерет напевно вважатиме, що повинен був відбити цей удар, але м'яч все одно влучив у сітку, ознаменувавши собою переломний момент у кар'єрі 19-річного гравця, який вийшов на заміну. Четвертий м'яч Хозелу, влучний удар з дальньої штанги, закріпив впевнену перемогу господарів поля.

Читайте також: Дані Карвахаль: Кожен раз, коли Лунін виходив на поле – грав дуже добре

Довбик: Саме в період травми я став сильнішим як морально, так і фізично

УЄФА відсторонила арбітра, який мав допомагати Балакіну на матчі Реал Сосьєдад - Зальцбург

191
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS