Поділитись:

Я думав, що до цього моменту рефері проводив хорошу гру - Едді Хау про суперечливий пенальті у ворота Ньюкасла

Середа, 29 листопада 2023, 13:47
139
0
0
Я думав, що до цього моменту рефері проводив хорошу гру - Едді Хау про суперечливий пенальті у ворота Ньюкасла

Фото: GettyImages

Ньюкасл вигравав 1:0 у ПСЖ і намагався втримати результат, який би відродив їхні надії на Лігу чемпіонів. Однак після того, як м'яч відскочив від грудей Тіно Лівраменто і потрапив йому в руку, був призначений суперечливий пенальті. Мбаппе забив з позначки, причому Хау поклав основну провину не на суддів, а на атмосферу повної безвиході, яка панувала на Парк де Пренс.

Результат матчу залишає надії Ньюкасла на вихід у плей-офф практично безнадійними. Дортмундська Боруссія вже пройшла кваліфікацію, і ПСЖ потрібне лише очко проти німецького клубу, щоб пройти далі. "Сороки" повинні перемогти Мілан і сподіватися, що дортмундці обіграють ПСЖ. Якщо команда Хау програє, вона також ризикує пропустити Лігу Європи, посівши останнє місце в групі, і взагалі залишитися без єврокубків.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Коли Хау запитали про його позицію, він відповів:

«Я все ще не можу прийти до тями: Я все ще намагаюся змиритися з цим. Я відчуваю себе дуже пригніченим, але в той же час дуже задоволений тим, що гравці показали сьогодні. Їхньою самовіддачею, виконанням... Нам пощастило. Наприкінці нам не пощастило.


Я не думаю, що це був пенальті. Що ви не берете до уваги під час повторів, так це те, як швидко летить м'яч. Спочатку він влучає в груди. Якщо він потрапляє в руки, то це все одно не пенальті, тому що він був дуже близько. Але ти можеш довести свою правоту. Це не пенальті, якщо він потрапляє спочатку в груди, а потім в руку, яка знаходиться низько.


Мені не дозволено підбивати підсумки. Я не можу говорити про свої внутрішні думки, очевидно [у мене будуть неприємності]. Я думав, що до цього моменту рефері проводив хорошу гру. Він був сильним».

Читайте також: ПСЖ - Ньюкасл: Мбаппе із суперечливого пенальті врятував парижан

Ми будемо грати, як у фіналі, - тренер ПСЖ Луїс Енріке побоюється інтенсивності Ньюкасла

Фанати Ньюкасла і ПСЖ влаштували бійку в Парижі

139
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS