Поділитись:

Тренер Лаціо: Ми програли гру в потворний спосіб, команда повинна відповісти на полі

Автор: Іван Чирко |
Понеділок, 27 листопада 2023, 19:33
270
0
0
Тренер Лаціо: Ми програли гру в потворний спосіб, команда повинна відповісти на полі

фото Getty Images

Мауріціо Саррі розповів про останні негативні результати команди та поділився очікуваннями від гри з Селтіком. 

"Ми програли гру в потворний спосіб, команда повинна відповісти на полі. Директор Фабіані втрутився в хороший жорсткий спосіб, я щасливий, тому що це було необхідно. Гарне втручання, мені сподобалося. Старої гвардії більше немає, ми будемо обирати і вибирати без будь-якої віддаленості. Марно говорити про тактику, коли команда менш погана, ніж суперник. Ми передбачувані? Це кліше, Барселона домінувала 10 років так само, це барська балаканина, яка мене взагалі не цікавить. Ми робили це на хорошому рівні в усіх відношеннях, потім щось змінилося".

"Селтік - хороша команда, з хорошою віддачею і пристойними технічними якостями. Давайте не будемо обманювати себе через негативні результати на виїзді, результати, зумовлені подвійною чисельною меншістю. Це буде складна гра, це точно. Що робить тренер напередодні такого делікатного матчу? Нічого, час перегрупуватися з великою надією на те, що атмосфера Ліги чемпіонів дасть нам щось додаткове. Проблема з менталітетом? Це залежить від двох тисяч факторів, це не тільки залежить від слів тренера.

Травмовані гравці? Дзакканьї та Романьолі вибули, Казале прогресує, але не готовий, Ровелла вже краще. Сьогодні ми проведемо останнє тренування, а потім зробимо висновки", - цитує наставника Лаціо сайт Альфредо Педулли. 

Читайте також:

Тренер суперника розхвалив Малиновського після неймовірного голу українця

Малиновський про дебютний гол за Дженоа: Важливий гол, але якщо б ми здобули очко, то було б краще

Вперше з кінця 90-х. Український арбітр отримав призначення на матч Ліги Чемпіонів

270
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS