Поділитись:

Колишній захисник Реала Мігель Гутьєррес - Я щасливий в Жироні, не шкодую, що пішов

Понеділок, 27 листопада 2023, 15:17
190
0
0
Колишній захисник Реала Мігель Гутьєррес - Я щасливий в Жироні, не шкодую, що пішов

Фото: GettyImages

Колишній захисник мадридського Реала Мігель Гутьєррес заявив, що не шкодує про те, що покинув Сантьяго Бернабеу після 15 місяців, проведених у Північній Каталонії. У Жироні 22-річний футболіст завоював місце в стартовому складі.

Під час інтерв'ю Marca Гутьєрреса запитали, чи не передумав він покидати клуб свого дитинства. Він чітко відповів, що для нього все склалося якнайкраще.

«Ні. Я грав у Прімері РФЕФ з Кастильєю. Зробити стрибок до Ла Ліги нелегко, а мати багато ігрового часу і грати багато ігор - складно. Все склалося якнайкраще, я став на ноги в місці, де мене підтримала команда, тренерський штаб, який розуміє мої особливості та стиль гри, і я намагаюся дати їм теж саме. Неможливо шкодувати про це, і все склалося якнайкраще».

"Лос Бланкос" все ще володіють 50% його прав, а отже, можуть викупити його за півціни в будь-якого іншого клубу. Однак Гутьєррес неохоче говорить про потенційне повернення.

«Я не люблю говорити про майбутнє, оскільки у футболі немає планів. Я зосереджуюсь на повсякденному житті, я щасливий у Жироні, колектив вражаючий, і я думаю лише про роботу з цією командою, про чудовий рік, і у нас є хороший склад, щоб досягти цього».

Читайте також: Джуд Беллінгем вкотре перевершив Кріштіану Роналду! Півзахисник встановив новий клубний рекорд!

Анчелотті: З Гранадою зіграє Кепа, якщо буде в порядку. Лунін? Головне, що він був готовий замінити його!

Реал: Родріго йде слідами Кріштіану Роналду! Бразилець повторив подвиг португальця

190
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS