Поділитись:

Тренер Наполі: Я сподівався на кращий другий тайм

Автор: Іван Чирко |
Неділя, 26 листопада 2023, 13:08
227
0
0
Тренер Наполі:  Я сподівався на кращий другий тайм

фото Getty Images

Вальтар Маццарі був задоволений результатом, але не грою своєї команди у матчі з Аталантою (2-1), про що розповів в ефірі DAZN.

- Було непросто перемогти з цією командою на цьому стадіоні. Це буде важко для всіх. Те, як ми грали перший тайм, я не думав, що нам доведеться страждати. У другому таймі ми занадто багато програвали єдиноборст, через що Аталанта створила нам труднощі. Я сподівався на кращий другий тайм. Я намагався доторкнутися до психології команди, яка виграє чемпіонат, граючи, можливо, в найкращий футбол в Європі. Інші команди знають, що їм протистоять чемпіони Італії. Ми знали, що це буде складніший рік, і я намагався працювати над цими аспектами, потім було зроблено деякі тактичні зміни, і гравці одразу ж спробували прислухатися до мене.

Ми також попрацювали над лінією захисту, яка останнім часом була незадовільною. Ми були компактними в пресингу, миттєво повертаючи м'яч. Перший тайм був дуже хорошим, він не був передбачуваним навіть сьогодні і проти такої команди, як Аталанта. Нам доведеться попрацювати над другим таймом. Найпростіше - це формація, яка мені завжди подобалася. Якщо я її не набрав, то подумав, що краще набрати іншу, щоб досягти результату. Хлопці - виняткова група, вони одразу спробували засвоїти ті кілька речей, які я сказав за ці дні.

Читайте також:

Стефано Піолі: Сьогодні я не думав, що це буде мій останній матч у Мілані

Новий головний тренер Наполі: Це найсильніша команда, яку я коли-небудь тренував

Моуріньо та Рома все ще далекі від продовження контракту, через проблеми з комунікацією

227
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS