Поділитись:

УПЛ: прогноз Конкурента на 15-й тур

Автор: Іван Чирко |
П'ятниця, 24 листопада 2023, 12:40
204
0
0
УПЛ: прогноз Конкурента на 15-й тур

фото ФК Рух

Матчі збірних минули. Україна, сподіваємось покищо, не вийшла на Євро. Проте всі ці розмови відходять на другий план аж до кінця березня. Тому що повертається клубний футбол. Зокрема сьогодні, 24 листопада, стартує останній тур першого кола УПЛ. Якщо хочете додати емоцій перегляду цих ігор, то тицяйте сюди.

Полісся - Шахтар

П'ятниця 24 листопада, 19:00

Розпочнеться тур одразу центральним матчем. Пов'язано це з участю Шахтаря в Лізі чемпіонів, який гратиме з Антверпеном вже у вівторок. 

Команди по-різному провели міжнародну паузу. Шахтар без збірників поступився у спарингу Руху (1-3), а Полісся обмежилось лише двохсторонкою. 
Побачимо, чий підхід спрацює краще, оскільки втрачати очки ні одні, ні інші точно не бажають. Тим більше у грі з прямим конкурентом, бо на даний момент Полісся  випереджає Шахтар у турнірній таблиці на 5 очок, маючи на дві гри більше. Тому сьогодні, або Шахтар наблизиться до "вовків", або ті відірвуться на недосяжну відстань за втраченими балами.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Шахтар - коефіцієнт 1,49

Ми думаємо, що Шахтар не програє:

Перемога Шахтаря - 38%
Нічия - 33%
Перемога Полісся - 29%

Минай - Кривбас

Субота 25 листопада, 13:00

Зустріч лідера та аутсайдера, які кардинально різно провели цю паузу.
Минай звільнив Шарана з посади головного тренера та призначив Желько Любеновича, для якого це буде перший самостійний досвід у ролі головного тренера. Чи допоможуть закарпатцям ці зміни, хоча б здобути дебютну перемогу в сезоні до зимової паузи - подивимось.
Криворіжці ж готувались до матчу в спокійній атмосфері. Єдиною помітною новиною за цей час з стану криворіжців було підписання Рафаеля Бандейри. Цей правий захисник став першим португальським гравцем в історії клубу.

Букмекери бачать фаворитом цього матчу Кривбас - коефіцієнт 1.55

Ми ж переконані у перемозі Кривбасу:

Перемога Минаю - 17%
Нічия - 33%
Перемога Кривбасу - 50%

Верес - Металіст 1925

Субота 25 листопада, 15:00

Аутсайдери минулого сезону, які до останнього туру змагались за уникнення перехідних матчів мають різні результати на старті нинішнього чемпіонату. 
Металіст 1925, який тоді вийшов переможцем з цієї заочної боротьби, і в нинішній кампанії є успішнішим. Харківська команда йде в середині турнірної таблиці, але зону перехідних ігор випереджає лише на 2 бали. Рівняни ж перебувають в зоні вильоту, не знаючи смаку перемог вже майже 3  місяці.
У минулому чемпіонаті Верес зумів двічі перемогти в очних зустрічах, то, можливо, й цього разу їм вдасться перервати негативну серію саме у грі з Металістом 1925?

Букмекери бачать фаворитом цього матчу Верес - коефіцієнт 2.36

Ми теж схиляємось до того, що рівняни переможуть:

Перемога Вереса - 45%
Нічия - 30%
Перемога Металіста 1925 - 25%

Ворскла - ЛНЗ

Субота 25 листопада, 17:00

Гра середняків чемпіонату, які мали не найкращі старту сезону, але поступово набрали форму.  Обидві команди мають серії з трьох матчів без перемог. 
Під час міжнародної паузи команди спокійно тренувались, а новин з їх стану практично не було.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу Ворсклу - коефіцієнт 2,25

Ми ж думаємо, що гра закінчиться внічию:

Перемога Ворскли - 27%
Нічия - 48%
Перемога ЛНЗ - 25%

Олександрія - Оболонь

Неділя 26 листопада, 15:00

Гра борців за виживання. І якщо Оболонь тут очікувано, то Олександрію і досі незвично бачити в зоні перехідних матчів.  Проте в цьому турі команда Ротаня може її покинути, для цього потрібно перемогти "пивоварів", які нікому очки легко не дарують.
Також варто зазначити, що обидві команди мають по 13 балів, а тому це дійсно гра, яку прийнято називати "матчем за 6 очок".

Букмекери вважають фаворитом цієї гри Олександрію - коефіцієнт 2.11

Ми теж думаємо, що Олександрія переможе:

Перемога Олександрії - 48%
Нічия - 29%
Перемога Оболоні - 23%

Динамо - Рух

Неділя 26 листопада, 15:00

Якби не гра Шахтар - Полісся, то цей матч цілком міг би бути центральним в турі. Обидві команди грають яскраво та знаходяться поряд в турнірній таблиці.
Під час міжнародної паузи і ті, і інші зіграли товариські матчі. Рух переміг Шахтар з рахунком 3-1, що, судячи з коментарів львів'ян, покращило їх моральний стан, який і так був припіднятий після перемоги над Чорноморцем у попередньому турі (3-2).
Динамо ж провело спаринг із друголіговим Звягелем, де здобуло перемогу з рахунком 2-0. Проте це ледь не все, що відомо про цю гру, оскільки вона пройшла у закритому режимі.

Букмекери вважають фаворитом цієї гри Динамо - коефіцієнт 1.69

Ми ж переконані, що Рух не програє:

Перемога Динамо - 30%
Нічия - 33%
Перемога Руха - 37%

Дніпро-1 - Чорноморець

Понеділок 27 листопада, 17:00

Заключний матч туру відбудеться в Дніпрі. Можна було б сказати, що це матч з великим історичним підтекстом, але Дніпро-1 - це не Дніпро, тому не будемо так говорити.
Проте гра всерівно має принциповий характер, особливо в контексті минулого сезону, де обидва матчі минули не без скандалів. Спочатку одесити відмовились переносити гру на прохання дніпрян, у яких був складний єврокубковий графік. Друга ж гра закінчилась суддівським скандалом, з пенальті на користь Дніпра-1, за порушення яке відбулось за межами штрафного майданчика. 
Зазначимо, що обидва матчі дінпряни виграли (1-0 та 2-1).
У нинішньому сезоні має бути не менш гаряче, оскільки команди вирішують схожі завдання. Покищо це краще вдається дніпрянам, які лідирують в чемпіонаті, але й Чорноморець хоче в Єврокубки. Для цього йому потрібно згадати про перемоги, адже 2 поразки поспіль відкинули команду на 6-те місце.

Букмекери бачать фаворитом цього матчу Дніпро-1 - коефіцієнт 1,72

Ми теж думаємо, що дніпряни переможуть:

Перемога Дніпра-1 - 49%
Нічия - 27%
Перемога Чорноморця - 24%

Читайте також:

Півзахисник Полісся: Чемпіони зустрінуться з чемпіонами

У Металіста 1925 новий власник та гендиректор

Динамо лідер у світі за ігровим часом своїх вихованців

204
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS