Поділитись:

Боруссія Дортмунд: Фелікс Нмеча вибуває через травму до кінця року

Четвер, 23 листопада 2023, 19:21
211
0
0
Боруссія Дортмунд: Фелікс Нмеча вибуває через травму до кінця року

фото: Getty Images

Незважаючи на блискучу гру в Лізі чемпіонів та лідерство в групі F, дортмундська Боруссія спіткнулася в Бундеслізі. З наближенням зимової перерви BvB опинилися на п'ятому місці, відстаючи на десять очок від лідера ліги - леверкузенського Баєра.

Однак під час прес-конференції Едін Терзіч підтвердив, що невдачі дортмундців продовжаться. Головний тренер розповів про останні проблеми клубу, пов'язані з травмою нещодавно придбаного Фелікса Нмечі:

«Феліксу вже довелося скасувати міжнародну поїздку. На жаль, ситуація не покращилася, тому ми вирішили дати йому можливість відновитися і зробити перерву. Цього календарного року він більше не буде використовуватися. Ми сподіваємося, що він буде готовий до роботи на початку січня. Хірургічне втручання не потрібне. Але це невдале місце - йому потрібен повний спокій».

Ця травма не могла статися в найгірший час для колишнього півзахисника Вольфсбурга. Після того, як він спочатку намагався адаптуватися до життя в Дортмунді, Нмеча нарешті почав доводити, чому клуб повірив у нього цього літа, двома феноменальними виступами проти Ньюкасла в Лізі чемпіонів.

Тим не менш, "Шварцгельбен" доведеться покладатися на глибину свого складу, щоб дожити до Нового року, адже на них чекають складні матчі проти Лейпцига та Леверкузена в чемпіонаті, а також ще одна поїздка до Штутгарта в рамках Кубку Німеччини. Крім того, в Європі їм доведеться здолати Мілан та ПСЖ, якщо вони хочуть потрапити до стадії плей-офф; вирішальні три тижні чекають на БВБ.

Читайте також: Манчестер Юнайтед цікавився Томасом Мюллером із Баварії у січні

Баварія Мюнхен затвердила бюджет на січневе трансферне вікно

211
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К