Поділитись:

Баварія Мюнхен затвердила бюджет на січневе трансферне вікно

Четвер, 23 листопада 2023, 10:06
267
0
0
Баварія Мюнхен затвердила бюджет на січневе трансферне вікно

фото: Getty Images

Баварія все ще не є повноцінною командою. Придбання Гаррі Кейна підняло їхню атаку на абсолютно новий рівень, але їхній захист та півзахист недостатньо сильні. Щоб вирішити цю проблему Баварія встановила бюджет у розмірі 50-75 мільйонів євро на зимове трансферне вікно, повідомляє.

Основною сферою покращення для Баварії буде півзахист, і команда з Бундесліги знову націлилася на півзахисника Фулгема Жоао Палгінью. Баварія не хоче платити 65 мільйонів євро, які вона погодилася заплатити за португальського легіонера влітку, і, можливо, їй вдасться домовитися про нижчу ціну за півзахисника.

Незважаючи на те, що Баварія ще не програла жодного матчу в Бундеслізі в цьому сезоні, стало зрозуміло, що Джошуа Кімміх, Леон Горецка та Конрад Лаймер не можуть співіснувати, і це стало предметом суперечок між Томасом Тухелем та Кімміхом раніше. 

Додаткові варіанти центрального захисника та правого захисника також є сферами, в які Баварія хоче інвестувати, і вони вважають, що якщо вони зможуть продати Еріка-Максима Шупо Мотінга та Буну Сарра за певну суму, то їхні відходи допоможуть профінансувати оновлення захисту.

Читайте також: Покине клуб взимку? Лейпциг, ймовірно, відкриє двері для Гулачі

Ноттінгем Форест зацікавився гравцем Вердера Марвіном Дакшем

267
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS