Поділитись:

Францію можуть дискваліфікувати із Чемпіонату світу U-17

Четвер, 23 листопада 2023, 11:36
321
0
0
Францію можуть дискваліфікувати із Чемпіонату світу U-17

фото: Getty Images

Збірна Франції може бути дискваліфікована з чемпіонату світу U17 після того, як виставила на поле Яніса Іссуфу, який вже представляв Нігерію під час кваліфікаційних етапів. 

Адміністративна помилка може перекреслити шанси "синьо-білих" на перемогу в турнірі, що проходить в Індонезії. Франція вийшла до чвертьфіналу після перемоги над Сенегалом у матчі 16-го туру. Однак у складі команди був відсутній один гравець - Іссуфу. Форвард Монпельє був вилучений зі списку гравців в останній момент, і Франція хвилювалася, чи потрапить він до складу команди. Він відзначився двома гольовими передачами у трьох матчах, але ФФФ не захотіла ризикувати. 

Нещодавно Іссуфу виступав за юнацьку збірну Нігерії U17 у змаганнях, які дозволили цій африканській країні кваліфікуватися на чемпіонат світу U17, в той час як правила ФІФА забороняють гравцям представляти дві країни на одному турнірі. Сенегал, якого викинули зі змагань за рахунок Франції, може подати апеляцію. Франція не просила змінити громадянство Іссуфу.

Читайте також: Ми б'єм на сполох роками, - профспілка футболістів Франції критикує напружений графік проведення матчів

ПСЖ: Маркіньйос зазнав травми підколінного сухожилля за кілька днів до матча з Ньюкаслом

321
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS