Поділитись:

Мене цінують у світі футболу - Гаррі Магвайр звернувся до своїх хейтерів

Середа, 22 листопада 2023, 18:56
406
0
0
Мене цінують у світі футболу - Гаррі Магвайр звернувся до своїх хейтерів

Фото: GettyImages

Гравець Манчестер Юнайтед Гаррі Магвайр висловив подяку англійським вболівальникам, запевнивши, що його дуже цінують у футбольному світі.

Захисник вважає, що його цінують у світі футболу, незважаючи на критику з боку певної частини вболівальників МЮ, і стверджує, що відчуває себе привілейованим, здійснюючи свою дитячу мрію - представляти свою націю.

«Послухайте, грати за свою країну означає все, це величезна честь, і грати за свою країну - це великий привілей для мене, це те, про що я мріяв в дитинстві, тому кожного разу, коли є можливість грати, я хочу грати кожну хвилину, починати кожну гру і допомагати хлопцям.

Це були дійсно успішні шість років з моменту мого дебюту, як для мене, так і для команди, але зараз нам просто потрібно переступити через цю межу. Я знаю, що мене цінують у роздягальні. Я знаю, що мене цінують у футбольному світі, тренери, гравці, підтримка, яку я маю від колишніх гравців, менеджерів, і я знаю, що мене дійсно цінують у світі футболу. Я знаю, що мене цінують англійські вболівальники, з якими я пов'язав багато спогадів за ці роки, і це найважливіше для мене».

Читайте також: Манчестер Сіті: Бернарду Сілва знає, де хоче грати в майбутньому!

Саутгейт похвалив менталітет Англії, незважаючи на нічию

Бенджамін Менді висунув "багатомільйонний" позов проти Манчестер Сіті

406
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS