Поділитись:

Я бачу себе там, - Умар Соле із Зальцбурга прогнозує свій майбутній перехід у Бундеслігу

Середа, 22 листопада 2023, 13:06
261
0
0
Я бачу себе там, - Умар Соле із Зальцбурга прогнозує свій майбутній перехід у Бундеслігу

фото: Getty Images

Центральний захисник РБ Зальцбург Умар Соле розповів про своє майбутнє, причини переходу з Ліона до Зальцбурга та інтерес до нього в літнє трансферне вікно з боку італійських клубів. Французький центральний захисник виступає в австрійській Бундеслізі з тих пір, як покинув Ліон за 8,5 млн євро в 2020 році. 

Соле провів у Зальцбурзі чотири сезони, і Foot Mercato запитав колишнього захисника Ліона, де він бачить своє майбутнє і де хотів би грати. 23-річний футболіст відповів:

«Англія та Німеччина здаються мені чемпіонатами, які можуть підійти мені з точки зору моїх якостей. Мені подобається Прем'єр-ліга. Це чемпіонат з високою інтенсивністю, і мені це подобається. Я вважаю, що мої фізичні якості, мій розмір, моя швидкість і той факт, що я витривалий в поєдинках, означають, що я міг би бачити себе там. Це один з найкращих чемпіонатів у світі».

Незважаючи на амбіції грати в Прем'єр-лізі або Бундеслізі в майбутньому, саме клуби Серії А проявили інтерес до колишнього гравця збірної Франції U21 в літнє трансферне вікно. Торіно узгодив особисті умови з захисником, але перехід не відбувся. 

Влітку Соле запитали про інтерес, проявлений до нього з боку Італії, на що він відповів:

«Мені дуже приємно, що мною цікавляться італійські команди. Але я залишаюся зосередженим на тому, що я роблю на полі. Всім іншим я дозволяю керувати моєму клубу і моєму агенту. Я більше зосереджений на тому, що відбувається на полі. Я намагаюся викладатися на 100% і робити свою роботу добре».

Коли вихованець молодіжного складу Лаваль залишив Ліон, багато хто був здивований, оскільки він зробив крок назад, переїхавши до австрійської Бундесліги. Соле пояснив, що перейшов до Ред Булл Зальцбург, бо опинився у складній ситуації. Він відновлювався після травми хрестоподібних зв'язок. Та повинен був грати за будь-яку ціну і мати ігровий час, щоб вийти на більш високий рівень. А також футболіст знає, що це клуб, який може розвивати дуже хороших молодих гравців і який грає в дуже хороших європейських змаганнях.

Читайте також: Томас Мюллер продовжить кар'єру щонайменше до 2025 року

Фулгем готовий продати Жоау Палінью Баварії за нижчою ціною

261
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS