Поділитись:

Михайло Мудрик не може знайти собі місця у складі Челсі. Його колишній тренер радить змінити клуб

Середа, 22 листопада 2023, 15:34
642
0
0
Михайло Мудрик не може знайти собі місця у складі Челсі. Його колишній тренер радить змінити клуб

Фото: GettyImages

Проблеми Михайла Мудрика в Челсі пов'язані з трансферною стратегією клубу під керівництвом Тодда Боулі та управлінськими помилками і це все на фоні припущень про те, що українець повинен покинути клуб.

У січні минулого року Челсі обійшов Арсенал, уклавши угоду на суму 88 мільйонів фунтів стерлінгів, але українець так і зумів на повну показати свій найкращий футбол.

Мудрик забив два голи під керівництвом нового тренера Маурісіо Почеттіно в цьому сезоні, в тому числі у ворота Арсенала, але його результати продовжують бути набагато більш переконливими за збірну України, де на його рахунку два голи і дві гольові передачі в семи матчах.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Тренер з фізичної підготовки донецького Шахтаря Карло Ніколіні вважає, що проблеми Мудрика в Англії пов'язані з командою окремих гравців, яку створив Челсі, витративши 1 мільярд фунтів стерлінгів на трансфери після поглинання Боулі-Клірлейка, що призвело до лише восьми перемог у чемпіонаті у 2023 році. Ніколіні припускає, що гравцеві було б краще в іншому клубі.

«Мудрику потрібно було зробити ще один крок, а потім почалася війна, - сказав Ніколіні в інтерв'ю Play TV. Він пішов до Челсі, який не є командою, там борються окремі гравці».

«У збірній ви можете побачити справжнього Мудрика, він може зробити ще більше. Він повинен знайти правильне оточення і тренера, який додасть йому впевненості. У нього є все для того, щоб запалити, я сподіваюся, він зможе це показати, тому що він дійсно сильний».

Читайте також: Реал: Лунін отримає ще один шанс проти Кадіса

Саутгейт похвалив менталітет Англії, незважаючи на нічию

Арсенал планує випередити Реал Мадрид у боротьбі за підписання нападника Душана Влаховича

642
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS