Поділитись:

😨Челсі та Манчестер Сіті отримали попередження про можливий виліт

Субота, 18 листопада 2023, 11:11
185
0
0
😨Челсі та Манчестер Сіті отримали попередження про можливий виліт

Фото: GettyImages

Челсі та Манчестер Сіті попередили, що їм загрожує виліт з АПЛ після того, як з Евертона було знято 10 очок за порушення правил фінансового фейр-плей Прем'єр-ліги.

У березні Прем'єр-ліга звинуватила Евертон у порушенні правил ФФП, зафіксувавши фінансові збитки у розмірі 371,8 мільйона фунтів стерлінгів за трирічний період, тоді як ліміт змагань становить 105 мільйонів фунтів стерлінгів.

Прем'єр-ліга зняла з "ірисок" 10 очок, в результаті чого вони опустилися з 14-го на 19-те місце в таблиці.

На початку цього року Прем'єр-ліга висунула звинувачення Сіті за 115 порушень фінансових правил, що охоплюють період з 2009 по 2018 рік.

Прем'єр-ліга також проводить розслідування щодо Челсі через можливі порушення фінансових правил під час правління Романа Абрамовича.

І Стефан Борсон, юрист, який консультував Сіті в минулому, вважає, що і Челсі, і Ман Сіті ризикують отримати більш суворе покарання, ніж отримав Евертон.

Борсон написав на X:

«Не бачачи рішення/присудження -10 очок для Евертона здається мені суворим покаранням за пряме порушення ФФП [фінансового фейр-плей].

Але це підкреслює, що санкції проти Сіті [якщо це буде доведено], а тепер і проти Челсі [якщо будуть пред'явлені звинувачення і визнані неофіційні платежі], потенційно можуть призвести до вильоту з ліги».

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

У заяві Евертона йдеться:

«Футбольний клуб Евертон шокований і розчарований рішенням Комісії Прем'єр-ліги.

Клуб вважає, що Комісія наклала абсолютно непропорційну і несправедливу спортивну санкцію. Клуб вже повідомив про свій намір подати апеляцію на це рішення до Прем'єр-ліги.

Зараз розпочнеться апеляційний процес, і справа клубу буде розглянута Апеляційною комісією, призначеною відповідно до правил Прем'єр-ліги у встановленому порядку».

Читайте також: 😨З Евертона знято 10 очок! Клуб Миколенка опустився в зону вильоту

Евертон хочуть добити! Ряд клубів вимагають фінасової компенсації

Гаррі Кейн не зупиняється на досягнутому! Форвард мюнхенської Баварії встановив особистий рекорд

 

185
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS