Поділитись:

🥰Я люблю його - Хосе Енріке про Зінченка

П'ятниця, 17 листопада 2023, 13:11
144
0
0
🥰Я люблю його - Хосе Енріке про Зінченка

В інтерв'ю Squawka колишнього захисника Ньюкасла запитали, хто, на його думку, є найкращим лівим захисником АПЛ на даний момент, і він відповів, що це гравець Арсеналу.

Прем'єр-ліга не може похвалитися великою кількістю лівих захисників світового рівня, і хоча Первіс Еступінан та Енді Робертсон отримали короткі згадки від Енріке, він вирішив, що для нього Зінченко - найкращий лівий захисник у лізі.

«Я не знаю, я люблю Зінченка, я люблю його, наприклад. Найкращий? Я не впевнений, для мене всі інші підходять, я люблю Робертсона, якщо чесно. І не тому, що він грає за Ліверпуль. Я дійсно люблю його, я думаю, що він першокласний гравець. Але з усіма травмами, про які ви згадали з топ-команд, я також люблю Еступінана з Брайтона. Але я думаю, що Зінченко, мені дуже подобається Зінченко з топ-команди, яка дуже любить володіти м'ячем і все таке, він повноцінний захисник. Він мені дуже подобається», - сказав Енріке.

Не забуваймо, що ця роль не є природною для українця. Він починав як півзахисник, і він все ще грає в цій ролі у зіьрній України, але, незважаючи на те, що він не лівий захисник за фахом, він зарекомендував себе як один з найкращих у Прем'єр-лізі в цьому амплуа.

Читайте також: Артета отримав звинувачення від ФА за слова після матчу з Ньюкаслом

Гравець молодіжної збірної України: Те, що зараз два матчі будуть в одному місці, це великий плюс для нас

144
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS