Поділитись:

Джуд Беллінгем був здивований, що Бірмінгем зняв з продажу його футболку

Середа, 15 листопада 2023, 09:38
258
0
0
Джуд Беллінгем був здивований, що Бірмінгем зняв з продажу його футболку

фото: Getty Images

Півзахисник мадридського Реала Джуд Беллінгем розповів, що був здивований, коли дізнався, що клуб, який його сформував, Бірмінгем Сіті відправив на пенсію його футболку з 22-м номером після його відходу.

Беллінгем пройшов шлях від вихованця Бірмінгем Сіті до гравця першої команди, який провів за неї 44 матчі. Однак його виступи в чемпіонаті швидко привернули увагу дортмундської Боруссії, яка підписала англійця за 25 мільйонів євро влітку 2020 року.

"Сині" прийняли рішення відправити у відставку футболку з 22-м номером, яку Беллінгем носив протягом свого єдиного повного сезону в першій команді.

Беллінгем розповів, що спочатку був здивований цим рішенням:

«Я дізнався про це за день до решти світу. У нас була невелика прощальна вечеря. Мою футболку показали на стадіоні і сказали: "Ніхто не одягне її, поки ти не повернешся до Бірмінгема". Я здивувався: "Справді?" У мене був хороший сезон (2019-20), але він не був надзвичайним. Я озирався навколо, думаючи: "А чи можна нам це робити?". Це трохи тиснуло на мене»

Однак, як пізніше визнає Беллінгем, гонорар, який він отримав від дортмундської Боруссії, "врятував клуб, який перебував у скрутному становищі". 

«Ці гроші врятували клуб від зникнення», - додав Беллінгем.

Читайте також: Реал звільнив медичного директора після травми Арди Гюлера

Карло Анчелотті постане перед воротарською дилемою Реала після міжнародної перерви

258
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К