Поділитись:

😱Челсі: Рахіму Стерлінгу може загрожувати дискваліфікація

Четвер, 09 листопада 2023, 17:15
133
0
0
😱Челсі: Рахіму Стерлінгу може загрожувати дискваліфікація

Фото: GettyImages

Рахіму Стерлінгу може загрожувати дискваліфікація після того, як він кинув предмет назад на трибуни під час святкування голу Челсі Тоттенгему у Прем'єр-лізі.

Інцидент стався через кілька хвилин після того, як Коул Палмер зрівняв рахунок з пенальті в першому таймі після червоної картки Крістіану Ромеро за потворний фол на Енцо Фернандесі.

Палмер святкував, приклавши палець до губ на очах у вболівальників "Шпор", і був оточений привітаннями кількох своїх товаришів по команді, включаючи Стерлінга.

На відео, яке з'явилося на власному акаунті Челсі в TikTok, видно, як об'єкт, запущений із трибуни фанатів Тоттенгема, влучив Палмеру в ногу.

Коли гравці розбігаються, щоб повернутися до гри, Стерлінг, схоже, нахиляється і кидає предмет назад у натовп, перш ніж побігти на свою половину поля.

Інцидент не був помічений офіційними особами в той час, але представник Футбольної асоціації повідомив Mail Sport, що він розглядається, оскільки вони намагаються визначити, чи потрібно вживати якісь заходи.

Річарлісон був дискваліфікований ФА за те, що кинув запалений фаєр назад у натовп після того, як забив за Евертон проти Челсі у травні 2022 року, до свого переходу в Тоттенгем. Його дискваліфікація відклала його дебют за Шпор на один матч. 

Легенда Челсі Дідьє Дрогба отримав триматчеву дискваліфікацію у 2008 році, коли кинув монету у вболівальників Бернлі під час поразки в Кубку Карабао у серії пенальті. 

А колишній захисник Ліверпуля Джеймі Каррагер також був дискваліфікований на три матчі - і отримав офіційне попередження від поліції - після того, як кинув монету в 1 фунт у вболівальників Арсенала під час матчу Кубка Англії на Хайбері в 2002 році.

Читайте також: Аксель Дісасі про перехід до Челсі: Мені потрібен був клуб більшого масштабу

😱Брат і агент Маркуса Решфорда заарештований за домашнє насильство у Флориді

Визначено найкращі літні підписання Прем'єр-ліги: вартість екс-зірки Челсі зросла на 243% після трансферу

 

133
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS