Поділитись:

😔Манчестер Юнайтед Еріка тен Хага встановив новий антирекорд після поразки в Лізі чемпіонів

Четвер, 09 листопада 2023, 15:10
172
0
0
😔Манчестер Юнайтед Еріка тен Хага встановив новий антирекорд після поразки в Лізі чемпіонів

Фото: GettyImages

Манчестер Юнайтед зазнав чергової принизливої поразки, продовживши свій жахливий початок кампанії під керівництвом Еріка тен Хага, і результат з Копенгагена не полегшує ситуацію

Манчестер Юнайтед вперше в історії Ліги чемпіонів втратив перевагу в два м'ячі, поступившись Копенгагену.

"Червоні дияволи" зазнали поразки в столиці Данії з рахунком 4:3, що стало ще одним непростим вечором для Еріка тен Хага. Після дубля Расмуса Хойлунда Юнайтед, здавалося, був на шляху до важливої перемоги в єврокубках.

Маркус Решфорд був вилучений, що дозволило господарям зрівняти рахунок ще до перерви. Пенальті у виконанні Бруно Фернандеша знову вивів МЮ вперед, але два пізніх голи Копенгагена прирекли гостей на поразку.

Ця поразка опустила "Червоних дияволів" на останнє місце в групі Ліги чемпіонів напередодні двох заключних матчів проти Галатасарая та Баварії. Ця поразка також стала для Ман Юнайте" частиною їхньої негативної історії.

За даними Opta, це був перший випадок, коли клуб зазнав поразки в Лізі чемпіонів, ведучи в рахунку у два м'ячі. Це також був перший випадок, коли таке трапилося в усіх змаганнях за майже десятиліття.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Незважаючи на ще один провальний вечір, Тен Хаг хвалив свою команду за гру проти Копенгагена і стверджував, що вилучення Решфорда стало переломним моментом. Виступаючи на післяматчевій прес-конференції, він сказав:

«Ми дуже розчаровані, тому що грали дуже добре. Ми так добре почали гру. Наші найкращі хвилини в сезоні. Ми перемагали в грі, і червона картка все змінила».

На цих вихідних, 11 листопада "Червоні дияволи" повертаються до гри в Прем'єр-лізі. Вони мають чудовий шанс здобути дві перемоги поспіль, приймаючи Лутон.

Після раптового підвищення в класі "капелюшники" виграли лише одну з 11 ігор цього сезону, але минулого туру зіграли внічию з Ліверпулем - 1:1. Перед грою цих вихідних Юнайтед посідає восьме місце в Прем'єр-лізі, але в разі перемоги може піднятися на шосту сходинку.

Читайте також: ⚡Расмус Гойлунд встановив новий рекорд МЮ в Лізі чемпіонів

Манчестер Юнайтед - сам винен у своєму провалі! Безглузда червона картка відняла шанси на вихід з групи Ліги чемпіонів

😱Брат і агент Маркуса Решфорда заарештований за домашнє насильство у Флориді

172
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS