Поділитись:

Викрадення батька Луїса Діаса з Ліверпуля - спецпризначенці прочісують гори

Вівторок, 31 жовтня 2023, 14:54
161
0
0
Викрадення батька Луїса Діаса з Ліверпуля - спецпризначенці прочісують гори

Фото: GettyImages

Луїса Мануеля Діаса разом з дружиною Сіленіс Маруландою викрали на вихідних біля їхнього будинку в місті Барранкас. Врешті-решт жінку врятувала поліція країни, але пошуки батька Діаса тривають.

 

В операції з його пошуку тепер беруть участь елітні колумбійські "Jungle Commandos" - військовий спецпідрозділ, члени якого пройшли підготовку у Спеціальній повітряній службі США та Великої Британії. Вони зосереджені на горах Періха, що на колумбійсько-венесуельському кордоні.

Директор Національної поліції Колумбії Вільям Рене Саламанка Рамірес наголосив:

«За наявною у нас інформацією, вони все ще перебувають на колумбійській території, але пошуки тривають».

 

Він додав: «Ці люди можуть перебувати в таких районах протягом двох тижнів з одним польовим пайком. Вони навчені і підготовлені до цього».

Діасу заборонили їздити до Колумбії на тлі триваючих пошуків. Йому сказали, що ці заходи були вжиті для його власної безпеки. За безпечне повернення батька Діаса поліція також пропонує винагороду у розмірі 40 000 фунтів стерлінгів.

Тим часом Федерація футболу Колумбії опублікувала заяву, в якій закликала викрадачів звільнити Діаса. У ній говориться:

«Ми просимо викрадачів Луїса Мануеля Діаса, батька Луїса Ф. Діаса, звільнити його негайно, без жодних умов. Футбол - це мир. Луїсе, ми з тобою. Колумбія з тобою».

Діас не потрапив до складу Ліверпуля на вихідних, 29 жовтня, коли "червоні" розгромили Ноттінгем Форест з рахунком 3:0 на Енфілді. Діого Жота відкрив рахунок у грі мерсисайдців і відсвяткував перемогу, піднявши в футболку Діаса.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Виступаючи після гри, керманич "червоних" Юрген Клопп сказав: 

«Ми грали за найскладніших обставин, які я коли-небудь мав. Це був дійсно важкий день, який закінчився хорошим результатом».

Наступний матч Ліверпуля відбудеться в середу, 1 листопада, коли Ліверпуль зіграє з Борнмутом у четвертому раунді Кубку Карабао. Малоймовірно, що Діас знову потрапить до складу команди, оскільки пошуки його батька тривають.

Читайте також: У Колумбії розпочато масштабну поліцейсько-військову операцію з пошуку викраденого батька Луїса Діаса з Ліверпуля

🎥ВІДЕО! Колумбійські футболістки висловили підтримку Луїсу Діасу після викрадення батьків гравця Ліверпуля

🍸Маркус Решфорд відривався в нічному клубі після поразки Ман Юнайтед у дербі

161
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS