Поділитись:

Барселона перервала мовчання щодо коментарів свого директора щодо Вінісіуса Жуніора

Четвер, 26 жовтня 2023, 12:28
191
0
0
Барселона перервала мовчання щодо коментарів свого директора щодо Вінісіуса Жуніора

Фото: GettyImages

Під час матчу Ліги чемпіонів Реал Мадрид - Брага у вівторок, який мадридці виграли з рахунком 2:1, директор і прес-секретар Барселони Мікель Кампс надіслав твіт із закликом "дати Вінісіусу Жуніору ляпаса" після того, як той демонстративно випендрювався під час матчу в Португалії.

 

Реал Мадрид зі зрозумілих причин був розгніваний висловлюваннями Кемпса, аж до того, що президент Флорентіно Перес вирішив бойкотувати Класіко на Олімпійському стадіоні в ці вихідні через цей інцидент.

Протягом дня в середу Барселона не коментувала висловлювання Кемпса, хоча віце-президент Рафа Юсте в розмові з Коупом звернув на це увагу. Він визнав, що висловлювання були неприйнятними.

«Навіть якщо це була помилка (з боку Кемпса), цього не повинно було статися. Це невдалий твіт. Якщо ти мене слухаєш, Віні, це більше не повториться».

 

Поки що нічого не було сказано про становище Кемпса в Барселоні, яке, ймовірно, стане нестерпним, якщо клуб не вживе заходів найближчим часом. Залишається з'ясувати, яким є їхній офіційна позиція щодо цієї ситуації.

Читайте також: ❌Флорентіно Перес все-таки не відвідає Ель-Класіко після коментарів директора Барселони щодо Вінісіуса Жуніора

😲Жерар Піке провалився в яму, коли намагався підписати футболку для вболівальника

Ключовий гравець Барселони пропустить матч з Реалом

191
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS