Поділитись:

Новачок ЛНЗ: Тренер сказав, що ми будемо грати так, щоб я забивав

П'ятниця, 05 липня 2024, 13:34
134
0
0
Новачок ЛНЗ: Тренер сказав, що ми будемо грати так, щоб я забивав

Новачок ЛНЗ Марк Асcінор в інтерв'ю клубній пресслужбі прокоментував свій перехід до «фіолетових» та поділився враженнями від спілкування з тренером команди Андреасом Карраско.

– Поки все йде добре. Я вже декілька днів у Черкасах, це новий досвід для мене. Передусім хочу сказати, що я щасливий бути тут, тому що дивлюся вперед, і мене багато нового тут очікує.

– Що ти знаєш про ЛНЗ?

– Дізнався про команду від агента. Я був у відпустці в Португалії. Агент мені зателефонував і сказав: «Марк, у мене є пропозиція для тебе». Я сказав: «ОК, який клуб?». Він сказав: «Україна, Черкаси, ЛНЗ».

Я почав дивитися, зайшов у соцмережі клубу. Мені дуже сподобалося. Я думаю: «ОК, подивлюся далі історію клубу, як вони виступали в минулому сезоні, як вони стрімко вийшли до УПЛ тощо». Так і дізнався про ЛНЗ.

– Чи спілкувався вже з тренерами та партнерами по команді?

– Так, я спілкувався з головним тренером на другий день після приїзду. Він був дуже привітним, і це було дуже приємно для мене. Найперше, що він зробив – написав мені, що чекає з нетерпінням нашої зустрічі.

Я такий: «Вау! Я потрапив у команду, де тренер так зацікавлений мною». У попередній команді тренер також був хороший, добре мене прийняв. І я зрадів, що знову переживаю такий досвід.

Я побачив тренування і зрозумів, що Містер Карраско хоче грати у швидкий футбол, що стосується переходу з оборони в атаку. Також він сказав, що ми будемо грати так, щоб я забивав. Сподіваюся, так і буде.

Читайте також:

Лавриненко: Я бачив, що у Лупашка хороші задатки, як наставника, і я хотів з ним працювати

Кривбас представив одразу чотирьох новачків (+ВІДЕО)

Шахтар представив нову форму на сезон-2024/2025 (+ВІДЕО)

134
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS