Поділитись:

Леоненко: Так можуть говорити тільки «чайники»

Неділя, 16 червня 2024, 12:08
671
0
0
Леоненко: Так можуть говорити тільки «чайники»

Колишній форвард київського Динамо Віктор Леоненко  поділився своїми очікуваннями від збірної України на чемпіонаті Європи 2024.

– Багато експертів розхвалюють Україну, кажуть, що ми можемо мало не до фіналу Євро дійти. Вірите в це?

– Так можуть говорити тільки «чайники», тобто – непрофесіонали. Вихід із групи для нашої команди буде вже суперрезультатом. Ви потім зателефонуйте цим експертам і запитайте: «Чому ми не виграли Євро?». Цікаво, що скажуть у відповідь.

– Ви згодні з твердженням, що у збірної України зараз найсильніше покоління в історії?

– Таке кажуть не від великого розуму. Щоб вважатися найсильнішою командою, треба щось виграти. Коли роблять такі заяви, то виходить, що Шева і Ребров слабаки. А кращої зв'язки в нападі в нашої збірної ніколи не було! Туди ж можна додати Лужного і Шовковського. Як тоді сьогоднішня збірна може бути найсильнішою? Яремчук у запасі сидить, Мудрика постійно критикують. Та він і з Молдовою примудрився зганьбитися – скільки браку зробив!

Я йому вже навіть нове прізвисько придумав. Раніше я його називав «Мішка 70», а зараз він у мене «регбіст». Дивишся на нього, а йому весь час поля мало, і він постійно за ворота забігає, як регбісти в падінні. 

– Тобто ви не вражені матчем проти Молдови?

– А що там можна було побачити? Молдова – дуже слабка команда, і матч проти них нічого не дав. Хоча Ребров там награвав склад на Румунію. Навіть мій кіт Аватар уже знає, хто в нас вийде. Єдине питання: чи зіграє Миколенко? Якщо ні, то замість нього вийде Зінченко. Ну і в нападі, найімовірніше, з перших хвилин гратиме Довбик.

Джерело:  Sport-express

Читайте також:

Ротань: Зараз, під час війни, важливо разом працювати задля нашої країни

Український арбітр працюватиме на матчі Євро-2024

Миколенко розповів, чи зможе зіграти на Євро

671
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS