Поділитись:

Ротань: Зараз, під час війни, важливо разом працювати задля нашої країни

Неділя, 16 червня 2024, 11:34
101
0
0
Ротань: Зараз, під час війни, важливо разом працювати задля нашої країни

фото УАФ

Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань в коментарі пресслужбі УАФ розповів про участь команди в турнірі Maurice Revello та поділився очікуваннями від фіналу із Кот-д'Івуару U-21.

«Ми не ставили результат на турнірі питанням номер один, але апетит приходить під час їжі. Це фінал, хороший суперник, спробуємо зіграти на максимумі. Взагалі головне, що під час цих змагань ми змогли налагодити взаєморозуміння на полі, втілити на практиці наші ідеї. 

Ми не дивимося на суперника, зважаємо лише на свою гру. Хочемо підготуватися до Олімпіади не тільки фізично, але й психологічно, ментально. З розумінням того, що ми хочемо й що робимо. Треба викластися у Франції на сто відсотків. Менш ніж за місяць зберемося біля Бордо для підготовки до Ігор. За 5-7 днів визначимося зі складом, будемо розмовляти з клубами на предмет кадрових питань. Зараз, під час війни, важливо разом працювати задля нашої країни», - розповів Руслан Петрович.

Нагадаємо, що фінал турніру  Maurice Revello між Україною U-23 та Кот-д'Івуаром U-21 відбудеться в неділю 16 червня. Старт гри о 19:15 за київським часом.

Читайте також:

Миколенко розповів, чи зможе зіграти на Євро

Збірна України в стильному образі прилетіла на матч із Румунією

Полісся підписало капітана молодіжної збірної Боснії і Герцеговини

101
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS