Поділитись:

Миколенко розповів, чи зможе зіграти на Євро

Неділя, 16 червня 2024, 10:55
283
0
0
Миколенко розповів, чи зможе зіграти на Євро

фото: https://www.instagram.com/mikola_16/

Фланговий захисник збірної України та англійського Евертона Віталій Миколенко розповів, як проходить його реабілітація. Також гравець прокоментував, чи зможе виступити на Євро.

«Як я себе почуваю? Вже краще, дякую. Можу дійти до столової. Це зараз найголовніше для мене. Якщо без жартів, то вже почав працювати в залі два рази в день. Сподіваюсь, що скоро повернусь на поле.

 

Не пригадаю, щоб у мене колись була саме така травма. Можна сказати, що обійшлося – зі зв’язками проблем нема, тільки сильний забій. Треба час на відновлення.

 

Прогнози на відновлення? Це як вже впорається мій організм і моя стопа. Ми з лікарем даємо тренеру нову інформацію кожного дня. Кожного дня все змінюється, сподіваюсь скоро вийду на поле. Звісно, що я полечу з командою до Мюнхена», – сказав Миколенко пресслужбі УАФ. 

Нагадаємо, збірна України прилетіла до Мюнхена, де в рамках першого матчу на чемпіонаті Європи-2024 зіграє проти Румунії.

Головним арбітром призначений швед Гленн Нюберг. Поєдинок Румунія – Україна відбудеться у понеділок, 17 червня. Початок гри – о 16:00 за київським часом. Трансляція MEGOGO.

Окрім Румунії, збірна Україна у групі E на Євро-2024 зіграє проти Словаччини (21 червня) та Бельгії (26 червня). Ці матчі відбудуться, відповідно в Дюссельдорфі та Штутгарті.

Читайте також: Вихованець Карпат відмовився повертатись до клубу

Польща - Нідерланди: прогноз Конкурента на матч групи D, 16 червня 2024

283
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS