Поділитись:

Італія не без проблем перемогла Албанію на Євро-2024 (+ВІДЕО)

Неділя, 16 червня 2024, 09:23
136
0
0
Італія не без проблем перемогла Албанію на Євро-2024 (+ВІДЕО)

фото: https://www.getfootballnewsitaly.com/

15 червня відбувся матч Євро-2024, групи B, між збірними Італії та Албанії. Поєдинок закінчився з рахунком 2:1.

Матч відбувався на Олімпіаштадіон у Берліні.

Перший тайм розпочався з гола. На 1 хвилині після катастрофічної помилки гравців збірної Італії м'яч підібрав Недім Байрамі, котрий з близької відстані закотив його в сітку. Важливо, що цей гол став найшвидшим голом за всю історію Євро.

Відповідь італійців не змусила себе довго чекати - вони забили два голи за п'ять хвилин. На 11 хвилині Алессандро Бастоні здійснив ривок назустріч дотепній навісній передачі, яку здійснив Лоренцо Пеллегріні й з легкістю з близької відстані переграв воротаря ударом головою під поперечину. Другий гол стався на 16 хвилині, коли Ніколо Барелла отримав м'яч на межі штрафного майданчика та без вагань пробив в один дотик. Удар виявився бездоганним і шкіряний влетів під ліву стійку воріт.

Другий тайм розпочався спокійно. На 59 хвилині збірна Італії могла забивати втретє. Джанлука Скамакка виконав просту передачу, адресантом якої був Федеріко К'єза. Той приготувався до удару та пробив з середньої відстані, але закрутив м'яч повз ліву стійку, в результаті чого шкіряний залишив межі поля.

Далі по ходу тайму гра була здебільшого в'ялою і її не змогли оживитися навіть заміни зі сторони обох збірних. Було створено декілька моментів, одна жоден з них не був реалізований до кінця. В результаті рахунок залишився той самий, що і після першого тайму.

Італія — Албанія 2:1

Голи: Бастоні 11', Барелла 16' — Байрамі 1'.

Читайте також: Збірна України в стильному образі прилетіла на матч із Румунією

Ліонель Мессі повідомив, який клуб очолить, коли стане тренером

136
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS