Поділитись:

Футболістка Мадлен Райт потішила фанів ефектними світлинами (+ФОТО)

Субота, 15 червня 2024, 15:45
299
0
0
Футболістка Мадлен Райт потішила фанів ефектними світлинами (+ФОТО)

Фото: Instagram @Madelene_Wright

Футболістка Мадлен Райт, яка відома своєю активністю в соціальних мережах, поділилася з шанувальниками новим відео, де вона демонструє свої нові окуляри, а також опублікувала пікантне фото.

Півзахисниця клубу Лейтон Орієнт вкотре вразила своїх 328 тисяч підписників на Інстаграм.

Спочатку зірка опублікувала відео, де вона позує в нових окулярах із підписом: «Купила нові окуляри», додавши смайлик з окулярами. Потім Мадлен поділилася знімком у відвертому образі. Її популярність у соцмережах стрімко зросла, і тепер на її Інстаграм сторінці понад 328 тисяч підписників.

Фото: Instagram @Madelene_WrightФото: Instagram @Madelene_WrightФото: Instagram @Madelene_WrightФото: Instagram @Madelene_WrightФото: Instagram @Madelene_WrightФото: Instagram @Madelene_WrightФото: Instagram @Madelene_WrightФото: Instagram @Madelene_Wright

Раніше футболістка заявляла, що її додатковий заробіток на OnlyFans складає близько 500 тисяч фунтів на рік, що допомагає їй підтримувати своє життя поза футбольним полем. Наразі вона грає за Лейтон Орієнт у Вищому жіночому лондонському футбольному дивізіоні, де її команда посіла третє місце цього сезону.

Мадлен була у складі Чарльтон Атлетік до того, як її звільнили у 2021 році через викладене у Snapchat відео, де вона п’є шампанське за кермом і вдихає газ з повітряної кульки на вечірці. Вона стверджує, що перейшла на OnlyFans як спосіб підтримки себе під час пандемії.

Заробивши грошей на цьому прибутковому бізнесі, Мадлен пообіцяла не залишати його. Цього року вона повернулася до футболу після перерви, присвяченої фокусу на свою онлайн-кар’єру.

Фото: Instagram @Madelene_WrightФото: Instagram @Madelene_WrightФото: Instagram @Madelene_WrightФото: Instagram @Madelene_WrightФото: Instagram @Madelene_WrightФото: Instagram @Madelene_Wright

Читайте також: Хорватська красуня Івана Кнолл підкорює Німеччину напередодні Євро-2024 (+ФОТО)

Шикарна дочка легенди Ліверпуля поділилась красивою світлиною (+ФОТО)

Довгі ноги та струнка фігура: дочка ексгравця Челсі позує в білизні та халатику (+ФОТО)

 

 

299
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS