Поділитись:

Руні зізнався, що дражнив Роналду: Я завжди говорив йому, що він некрасивий

П'ятниця, 14 червня 2024, 14:43
154
0
0
Руні зізнався, що дражнив Роналду: Я завжди говорив йому, що він некрасивий

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C2FtkuDNOji/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Колишні одноклубники по Манчестер Юнайтед Вейн Руні та Кріштіану Роналду, як виявилося, мали досить цікаві стосунки. Руні зізнався, що часто підшучував над Роналду, зокрема, кепкував з його зовнішності.

«У нас були дуже хороші стосунки, але ми були повними протилежностями. Це було кумедно. Роналду був хорошим хлопцем. Коли він дуркував, чимось нагадував Златана Ібрагімовича.

 

Криштіану часто дивився на себе в дзеркало і казав, що він красивий. А я ж повна протилежність - у мене не було його зовнішності! Я завжди говорив йому, що він страшко. Відповідав йому: "Ні, це не так". Звичайно, все було в жарт, але це його дуже дратувало», - поділився екс-форвард "Манчестер Юнайтед".

Руні також розповів, що вони з Роналду часто жартували з тренера, а іноді він забирав португальця на тренування або в готель.

Варто зазначити, що 37-річний Роналду готується до свого шостого чемпіонату Європи у складі збірної Португалії. На Євро-2024 португальці виступатимуть у групі F разом з Туреччиною, Чехією та Грузією.

Джерело: BBC

Читайте також: Збірна України провела перше тренування на Євро-2024 (+ВІДЕО)

Стало відомо, за яку суму Динамо підпише легіонера

Ребров може випустити в нападі збірної України нового форварда (+ВІДЕО)

154
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS