Поділитись:

Українського журналіста мобілізували до ЗСУ

Четвер, 13 червня 2024, 17:05
277
0
0
Українського журналіста мобілізували до ЗСУ

Фото із соцмереж

Андрій Сеньків, відомий футбольний експерт і ведучий KDK, повідомив, що його залучено до військової служби у складі Збройних сил України. Цю інформацію він оприлюднив у своєму Twitter-акаунті.

– Я вже мобілізований. В понеділок пройшов ВЛК, у вівторок - дообстеження, в середу - забрав висновки і поїхав в ТЦК. Мені підтвердили, що через херовий зір я придатний виключно до тилової служби.

Я зайшов у ТЦК. Капітан сказав: «Всьо ясно, тобі тіки на жирні посади. Оновлять дані й відправлять додому».

З впевненістю Реала ми з ним урочисто зайшли в кабінет до голови ТЦК. Жінка була злісна, нічого не слухала: «Якшо журналіст, математику знаєш. Будеш в артилерії».

Я попросив час на відношення, та й речі зібрати - до цього я не виляв, ходив всюди кожен день. Але ні — біля мене вже приставили людинку, телефон не забирали й почали оформляти. Слава Богу дружина принесла речі й ровер. Ну, і все — туди, де славнозвісний на Львівщині полігон. Оформили тут по-скорому.

Тепер я тут — у навчальному центрі. Так що десь буду служить — з ВЛК, діагнозом і тойво — порядок. Ждіть десь у тилових)

По роботі. Гуд Ібенінг — на паузі. КДК - Болотніков рішить. Закрутка - є 3 відоси у загашнику.

Ну, і найголовніше. Я не злий на систему, на ТЦК, на щось там ще блять. Я найбільше злий тільки на й****у русню. Все через неї. А так - ну, 2.5 роки з лютого 2022-го і дотепер я жив цивільне життя. І це НЕЙМОВІРНО. Дякую тим, хто служив весь цей час. Тепер і моя черга. Порядок», — розповів Сеньків.

Джерело: Твіттер Андрія Сеньківа

Читайте також: Новачок Першої Ліги знявся із турніру через закон про мобілізацію

УПЛ визначила найкращого молодого гравця сезону 2023/2024

Італійський гранд кинув виклик Атлетіко у боротьбі за Довбика

277
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS