Поділитись:

Стеценко: Юридична особа ФК Дніпро вже ніякого стосунку до футболу не має

Середа, 12 червня 2024, 11:39
153
0
0
Стеценко: Юридична особа ФК Дніпро вже ніякого стосунку до футболу не має

фото ФК Дніпро

Колишній генеральний директор Дніпра Андрій Стеценко розповів для чого і як досі існує юридична особа клубу.

– Правильно розумію, що юридично ФК Дніпро ще існує?

– Так, нічого не змінилося за ці декілька років. Та юридична особа ФК Дніпро вже ніякого стосунку до футболу не має, клуб мертвий. Юридично особа існує, як звичайне українське підприємство, правда ніяк не пов’язане з футболом.

– Для чого ФК Дніпро існує?

– Про всяк випадок. Можливо, війну переживемо та щось придумаємо щодо відродження. Але це особисто моя думка і ніякий не інсайд. Якщо керівництво клубу не ставить питання про повне закриття клубу (юридичної особи), то в них є певне бачення. А ось яке саме – цього я не знаю. Не закривають – ось ми й існуємо.

– А ось, наприклад – Лунін виграв фінал Ліги Чемпіонів, Мудрик же теж займався трішки в академії. Щось Дніпро за це отримає? І як бути з іншими виплатами?

– Ні, ми не маємо права на жодні виплати, бо нас викреслили з усіх футбольних інституцій. Всі виплати, які мав би отримати Дніпро – отримує УАФ. Ми вже не існуємо, як клуб, що займається футбольною діяльністю. УЄФА та ФІФА нас повсюди викреслила з відомих причин – борги й все подібне. Тому і ніяких доходів ми не можемо отримувати. Для них футбольного клубу Дніпро не існує. Бо весь футбольний світ живе в одному полі, зараз ось є СК Дніпро-1, УЄФА ними займаються. Нам сказали: "До побачення, ми вас не знаємо! Викреслюємо вас з усіх списків". Усі виплати, платежі солідарності та інше – усе отримує УАФ.

Зазначимо, що юридична особа ТОВ ФК Дніпро (код ЄДРПОУ 32813827) не перебуває в процесі припинення. ЇЇ керівником є Стеценко Андрій Вікторович, а серед засновників числяться Коломойський Ігор Валерійович та декілька кіпрських компаній.

Джерело: УФ

Читайте також:

Колишній гендиректор Дніпра: Поворознюк взагалі розуміє, що він цими словами кидає тінь на відомого у всьому світі тренера

Луческу: Україна здатна стати сюрпризом цього Євро

Ярмоленко і Конопля жорстко познущались із футболіста чемпіонату росії (+ВІДЕО)

153
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS